typy od szyszki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: typy od szyszki (/Temat-typy-od-szyszki-75114) |
RE: typy od szyszki - Zloty - 01-09-2013 12:44 Też chętnie popatrze RE: typy od szyszki - mareczek - 01-09-2013 14:05 trzymajcie panienki http://www21.speedyshare.com/jFFVE/download/dla-niedowiarkow.bmp RE: typy od szyszki - duzypawel - 01-09-2013 14:13 (01-09-2013 14:05)mareczek napisał(a): trzymajcie panienki a od kiedy bet365 przestał oddzielać kropką tysiące od setek? bo u mnie nadal oddziela ale co ja tam się znam RE: typy od szyszki - mareczek - 01-09-2013 14:17 hehe, chlopie, wiadomo hejter zawsze bedzie szukal byle czego zeby 'udowodnic' ze siedzialem i przerabialem zdjecie. prtscr zrobiony prosto ze strony, jak myslisz ze to 'fotoszop' to szczerze? wyje**ne mam w ciebie edit: i tak wlasciwie tak sie wpatruje w ten ss i nie mam pojecia o co ci chodzi, ale jak pisalem hejters gonna hejt ;] RE: typy od szyszki - kialux - 01-09-2013 15:53 Do tego nie wiem po co miałbyś przerabiać screena, ale wiadomka, że zawsze znajdzie się niedowiarek. Piękny kupon i oby tak dalej. RE: typy od szyszki - GrzesiX - 01-09-2013 20:10 Cytat:Kolejny pro przyszedl, myslal ze wejdzie kupon i pewnie by chcial za chwile sprzedawac swoje 'swietnee' typy xD edit: mozna grac ako/tasiemce ale nie w ten sposob, pokaze przy us open jak fajnie da sie zarobic majac wiekszy budzet US Open na półmetku a ja tematu mareczka ze sposobem jak zarabiać mając większy budżet ciągle nie widzę Wrzesień się zaczyna, więc czekam na ten pokaz typowania w wykonaniu usera mareczek, zgodnie z obietnicą 2 RE: typy od szyszki - mareczek - 01-09-2013 20:40 Ajajaj grzesix uwziales sie na mnie widze i widze rowniez ze zazdrosc przemawia skoro tak sledzisz moje wypowiedzi ;] Postanowilem nie ryzykowac z US Open, gralem przez 4 dni za 20zl tasiemce i w koncu sie udalo. Pokaz juz byl jak widac w 1 dzien zarobilem prawdopodobnie twoja miesieczna pensje o ile nie wynosi ona mniej(moze stad ta zazdrosc). Jak rowniez pisalem i podkreslalem wielokrotnie, moja koronna dziedzina jest koszykowka, zwlaszcza NBA. Zaczekaj do koncowki pazdziernika, juz tylko 2 miesiace i wtedy staniesz sie dopiero zazdrosny moj drogi a do tej pory bez odbioru przyjacielu ;] A jesli dalej bedziesz mnie krytykowal to po prostu wrzuce cie na liste ignorowanych(o ile sie da) a jak nie to trudno, bede musial olewac takiego ciemniaka jak ty RE: typy od szyszki - szyszka_kol - 01-09-2013 21:09 (01-09-2013 20:40)mareczek napisał(a): Ajajaj grzesix uwziales sie na mnie widze i widze rowniez ze zazdrosc przemawia skoro tak sledzisz moje wypowiedzi ;] Postanowilem nie ryzykowac z US Open, gralem przez 4 dni za 20zl tasiemce i w koncu sie udalo. Pokaz juz byl jak widac w 1 dzien zarobilem prawdopodobnie twoja miesieczna pensje o ile nie wynosi ona mniej(moze stad ta zazdrosc). Jak rowniez pisalem i podkreslalem wielokrotnie, moja koronna dziedzina jest koszykowka, zwlaszcza NBA. Zaczekaj do koncowki pazdziernika, juz tylko 2 miesiace i wtedy staniesz sie dopiero zazdrosny moj drogi a do tej pory bez odbioru przyjacielu ;] A jesli dalej bedziesz mnie krytykowal to po prostu wrzuce cie na liste ignorowanych(o ile sie da) a jak nie to trudno, bede musial olewac takiego ciemniaka jak ty oj widze juz masz mokro odejdz i nie rob mi syfu na topicu RE: typy od szyszki - mareczek - 01-09-2013 23:00 Hehe, piety mi mozesz lizac chlopcze, bez odbioru RE: typy od szyszki - GrzesiX - 01-09-2013 23:19 (01-09-2013 20:40)mareczek napisał(a): Ajajaj grzesix uwziales sie na mnie widze i widze rowniez ze zazdrosc przemawia skoro tak sledzisz moje wypowiedzi ;] Postanowilem nie ryzykowac z US Open, gralem przez 4 dni za 20zl tasiemce i w koncu sie udalo. Pokaz juz byl jak widac w 1 dzien zarobilem prawdopodobnie twoja miesieczna pensje o ile nie wynosi ona mniej(moze stad ta zazdrosc). Jak rowniez pisalem i podkreslalem wielokrotnie, moja koronna dziedzina jest koszykowka, zwlaszcza NBA. Zaczekaj do koncowki pazdziernika, juz tylko 2 miesiace i wtedy staniesz sie dopiero zazdrosny moj drogi a do tej pory bez odbioru przyjacielu ;] A jesli dalej bedziesz mnie krytykowal to po prostu wrzuce cie na liste ignorowanych(o ile sie da) a jak nie to trudno, bede musial olewac takiego ciemniaka jak ty Ja grzecznie, a tutaj wyzywanie od ciemniaków. Po pierwsze - naucz się czytać. Gdzie skomentowałem Twój kupon? W którym słowie? Przewijając się po różnych forach widuje przeróżne kupony - ale to akurat dowód na to, że na bukmacherce DA SIĘ zarabiać. Jaka zazdrość? Denerwują mnie po prostu ludzie, co cwaniakują niemiłosiernie, a sami wiele do zaprezentowania nie mają. Do nich należysz Ty, bo pod niemal każdym tematem dokładasz swoje mądrości, a w dziale bukmacherstwo na tym forum jeszcze ani razu nie zabłysnąłeś wiedzą i umiejętnościami (no może poza jednym tematem z typami i kilkoma postami 2). Krytykował? W moim temacie zacząłeś przelewać swoje mądrości. Jeśli ktoś zwrócił Ci uwagę, to wspominałeś żeby poczekać do września i wtedy się wykażesz, o US Open już zacytowałem. Jak na razie na tym forum to jesteś tylko takim cwaniaczkiem co to jego działanie kończy się na MOWIE - nie na czynie. Z niecierpliwością czekam na spełnienie Twoich obietnic, które pojawiały się w postach już kilkukrotnie... W przeciwnym wypadku wychodzisz troszkę na hipokrytę - sposób Twoich wypowiedzi pozwala mi jednoznacznie zdefiniować Twój wiek - szacuje 15-16 lat |