Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konta Gmail na sprzedaż - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Konta Gmail na sprzedaż (/Temat-Konta-Gmail-na-sprzedaz-75067)

Strony: 1 2

RE: Konta Gmail na sprzedaż - pietruch78 - 23-08-2013 13:24

(23-08-2013 13:09)tomazzi napisał(a):  nawet zacytować nie potrafisz - poziom wyższej klasy
powyżej 42 lat nie masz a dla mnie każdy poniżej mojego wieku jest dla mnie dzieciaczkiem więc jesteś dzieciaczkiem dla mnie czy ci to się podoba czy nie, to już twój problem który mało mnie obchodzi

nie przypominam sobie również byśmy kolegami byli więc również się rozpędziłeś

niestety na grzeczne uwagi zwracane ci przez szaman pyskujesz i faktów nie zmienisz, z takimi cenami tutaj biznesu nie zrobisz tzn nie sprzedasz w takiej kwocie jak oczekujesz i masz dwa wyjście :

Wyjście NO 1 : schodzisz na ziemię umysłem i cenami i klienta może znajdziesz przy jego wpłacie jako drugi
Wyjście NO 2 : nie schodzisz na ziemię i bujasz dalej w obłokach ale musisz szukać innego forum gdzie może sprzedasz w takiej cenie bo tutaj nie sprzedasz

Dobraaaa niech ci będzie...
Wybieram wyjście 1, ale to nie znaczy, że czekam na wpłatę klienta przed udostępnieniem mu konta. NIE! tak interesów nie robię.
Przykro mi, że tym "zwracaniem uwagi" tak to odebrałeś.
Serio? zacytować nie umiem? Usunąłem przypadkiem drobny kod odpowiadający za cytowanie to nie znaczy, iż danej czynności nie umiem.
Naprawdę? Admin też jest dla Ciebie "dzieciaczkiem"?

Konta Gmail na sprzedaż - Coristo - 24-08-2013 16:03

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.