Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pomysł na nowy serwis - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Pomysł na nowy serwis (/Temat-Pomysl-na-nowy-serwis-74898)

Strony: 1 2

RE: Pomysł na nowy serwis - 2_02 - 21-08-2013 18:48

Z pewnością znalazłby się takie osoby, ale byś musiał być dobrym administratorem oraz dawać wysokie stawki, aby ludzi zachęcić Smile. Oprócz tego byś musiał tworzyć wiarygodne strony, na których użytkownicy mieliby podawać swoje nr. telefonów, im wiarygodniejsza/ładniej wyglądająca fake strona to tym więcej osób się na to nabierze, a co za tym idzie więcej zł pójdzie do Twojego portfela Smile.

RE: Pomysł na nowy serwis - szy1sw - 22-08-2013 00:28

2_02 tak jak pisałem stronę z subskrypcjami MT mam zamiar otworzyć na przełomie września/października(mimo że ze strony kodu wygląda to łatwiej niż np testy sms). Teraz chciałbym wydoić coś jeszcze z testów sms(lub czegoś w tym stylu). Szczery powód jest taki że na wypłaty z subskrypcji trzeba czekać dłużej niż w przypadku strony działającej na zasadzie wysyłania sms. Tym samym użytkownicy by musieli dłużej czekać na pierwsze wypłaty.

Edit: ale raczej nikogo nie znajdę ;/ niby mógłbym otworzyć grę via www ale bez grafika i dobrej osoby do reklamy nie ma no co liczyć xD tak więc oczekujcie na nowy easysub(być może międzynarodowy) Smile

RE: Pomysł na nowy serwis - danielkos83 - 15-01-2014 00:09

Każdy powinien mieć sam wybór ile chce za sms, wtedy byłoby najlepiej. Każdy wie ile może wyciągnąc a ile nie da rady.

RE: Pomysł na nowy serwis - mclain - 20-01-2014 11:01

Co do nowych serwisów, to mam taką refleksję. Sam kiedyś miałem parcie na stworzenie czegoś nowego - najlepiej nowego Facebooka, albo jakiegoś serwisu, który pozamiata świat.

Jednak z czasem dochodzisz do wniosku, że po co za wszelką cenę szukac i bawić się w loterię. Najpierw zebrać kasę, nauczyć się, a dopiero później usprawniać swoje projekty - to po pierwsze.

Otóż, chcę Wam powiedzieć, że zamiast szukać nowych super pomysłów na biznes, usprawniajcie to co zarabia DZIŚ, OBECNIE, TERAZ.

Mój znajomy ma 3 kioski w centrum miasta. Wynajem powierzchni takiego kiosku w małym mieście to już nawet 200 zł - dali byście wiarę?

Na każdym kiosku zarabia miesięcznie 1000 - 3000 zł na czysto. Kto by się spodziewał, że taki kiosk przynosi dochód.