Pomysł na nowy serwis - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Pomysł na nowy serwis (/Temat-Pomysl-na-nowy-serwis-74898) Strony: 1 2 |
RE: Pomysł na nowy serwis - 2_02 - 21-08-2013 18:48 Z pewnością znalazłby się takie osoby, ale byś musiał być dobrym administratorem oraz dawać wysokie stawki, aby ludzi zachęcić . Oprócz tego byś musiał tworzyć wiarygodne strony, na których użytkownicy mieliby podawać swoje nr. telefonów, im wiarygodniejsza/ładniej wyglądająca fake strona to tym więcej osób się na to nabierze, a co za tym idzie więcej zł pójdzie do Twojego portfela . RE: Pomysł na nowy serwis - szy1sw - 22-08-2013 00:28 2_02 tak jak pisałem stronę z subskrypcjami MT mam zamiar otworzyć na przełomie września/października(mimo że ze strony kodu wygląda to łatwiej niż np testy sms). Teraz chciałbym wydoić coś jeszcze z testów sms(lub czegoś w tym stylu). Szczery powód jest taki że na wypłaty z subskrypcji trzeba czekać dłużej niż w przypadku strony działającej na zasadzie wysyłania sms. Tym samym użytkownicy by musieli dłużej czekać na pierwsze wypłaty. Edit: ale raczej nikogo nie znajdę ;/ niby mógłbym otworzyć grę via www ale bez grafika i dobrej osoby do reklamy nie ma no co liczyć xD tak więc oczekujcie na nowy easysub(być może międzynarodowy) RE: Pomysł na nowy serwis - danielkos83 - 15-01-2014 00:09 Każdy powinien mieć sam wybór ile chce za sms, wtedy byłoby najlepiej. Każdy wie ile może wyciągnąc a ile nie da rady. RE: Pomysł na nowy serwis - mclain - 20-01-2014 11:01 Co do nowych serwisów, to mam taką refleksję. Sam kiedyś miałem parcie na stworzenie czegoś nowego - najlepiej nowego Facebooka, albo jakiegoś serwisu, który pozamiata świat. Jednak z czasem dochodzisz do wniosku, że po co za wszelką cenę szukac i bawić się w loterię. Najpierw zebrać kasę, nauczyć się, a dopiero później usprawniać swoje projekty - to po pierwsze. Otóż, chcę Wam powiedzieć, że zamiast szukać nowych super pomysłów na biznes, usprawniajcie to co zarabia DZIŚ, OBECNIE, TERAZ. Mój znajomy ma 3 kioski w centrum miasta. Wynajem powierzchni takiego kiosku w małym mieście to już nawet 200 zł - dali byście wiarę? Na każdym kiosku zarabia miesięcznie 1000 - 3000 zł na czysto. Kto by się spodziewał, że taki kiosk przynosi dochód. |