Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
The Walking Dead - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Filmy i Kino (/Forum-Filmy-i-Kino-123)
+---- Wątek: The Walking Dead (/Temat-The-Walking-Dead-74803)

Strony: 1 2

RE: The Walking Dead - Evid3nce - 19-08-2013 21:55

(19-08-2013 20:49)kleomenes napisał(a):  Deryl to ten z kuszą, nie ? Jeśli tak to on i ta blondyneczka(MILF), co kręciła z tym "gubernatorem" Big Grin

Tak, ten z kuszą Big Grin
Szkoda tylko, że ta blondyneczka(Andrea tak dla ścisłości Big Grin) już nie żyje ;/

RE: The Walking Dead - hertia - 20-08-2013 09:23

Co ją zjadło? (nie oglądałem wszystkich odcinków)

RE: The Walking Dead - kleomenes - 20-08-2013 09:28

Jak dobrze pamiętam to ten gościu, który był współpracownikiem gubernatora ją dziabnął, po tym jak zostali zamknięci w pokoju i on zmienił się w zombie. Reszta grupy ją znalazła ale była już dziabnięta i dali jej pistolet chyba Big Grin
Tak dla zobrazowania.

http://www.youtube.com/watch?v=hBMq-o9xpOs

RE: The Walking Dead - Evid3nce - 20-08-2013 10:42

Ta murzynka ją zastrzeliła w imię przyjaźni Tongue

RE: The Walking Dead - haggard - 20-08-2013 10:46

I dobrze, bo Andrea to jedna z najbardziej irytujących postaci była.

RE: The Walking Dead - DeI - 30-09-2013 17:46

Gdyby wcześniej zabiła Gubernatora to by tylu ludzi nie zgineło ale się zawachała jakbym widział kolesia co zbiera głowy ludzi (były tam głowy żołnierzy których wymordował wydaje mi się że rozpoznała) bym się nie wachał. Ale przypuszczam że jakby więcej ludzi przerzyło to by nie mogło być akcji bo ludzie nie będą oglądać czegoś w stylu żyli długo i szczęśliwie rozwijając swoją wioskę. Muszą ginąć ludzie.

RE: The Walking Dead - Arkado2 - 05-11-2013 17:37

Serial strasznie wciąga, wręcz nie mogę przestać oglądać Big Grin

RE: The Walking Dead - krzakol - 31-01-2014 17:25

Serial fajny był sezon 1, potem juz strasznie wieje nudą ;/ niestety. W sezonie 2 i 3 prawie zapomniano o zombie Smile Najpierw farma + końcówka ciekawa atak zombie/ sezon 2-3 więzienie - kompletne nudy.

Taka moja opinia.

RE: The Walking Dead - JAPON - 16-11-2014 16:28

serial naprawde wkreca tak samo jak Gra o tron ;p

RE: The Walking Dead - luki89 - 03-06-2015 10:32

Gra o Tron i The Walking Dead - MIAZGA Big Grin