Wyprany Telefon - Jak naprawić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Wyprany Telefon - Jak naprawić? (/Temat-Wyprany-Telefon-Jak-naprawic-74686) Strony: 1 2 |
RE: Wyprany Telefon - Jak naprawić? - v3XeR - 17-08-2013 11:48 Przepłukać wodą bardzo starannie szybko wytrzeć ręcznikiem papierowym i do ryżu. Ale jednak myślę że nic nie da rady żeby chodził jak wcześniej, jak nie zadziałają powyższe metody sprzedaj na części xD RE: Wyprany Telefon - Jak naprawić? - Admin - 17-08-2013 12:17 w destylowanej płukałem ale wyświetlacz taki sam, nic sie nie zmienilo... RE: Wyprany Telefon - Jak naprawić? - Surens - 19-08-2013 20:45 Rozbierz go na części i połóz na ciepły grzejnik RE: Wyprany Telefon - Jak naprawić? - TastemanPL - 21-08-2013 08:28 Tylko szybko go rozbieraj bo mi kiedyś zalało. Idziemy po górach miałem pewnie z 10 lat i miałem telefon w odsłoniętym plecaku. Zalało go. Tydzień później ojciec go rozebrał. Okazało się że zardzewiał. Kiedyś moja matka wyprała telefon wyjeła z pralki i działał nie trzeba było rozbierać ni nic tylko był to Siemens nieśmiertelny RE: Wyprany Telefon - Jak naprawić? - Manieq - 23-08-2013 17:45 i co naprawiłeś może bym go odkupił jako dawce podaj cene na PW |