(płaci) IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: (płaci) IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin (/Temat-placi-IDW-Silverclix-fajna-Aurorka-polski-Admin-74664) |
RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - dariklon - 20-08-2013 21:53 Wchodzisz w my account następnie banner i tam masz link i banery RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 20-08-2013 21:57 (20-08-2013 21:53)dariklon napisał(a): Wchodzisz w my account następnie banner i tam masz link i banery okej ale tam nie ma żadnego linku ptp jest mój reflink i linku banerów czy też mój reflink jest również linkiem ptp ???? RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - dariklon - 20-08-2013 22:13 tak RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - papajaz69 - 21-08-2013 16:49 Noo, chwile mnie nie było a tu się wywiązała poważna dyskusja. Na szczęście sam Admin zabrał w niej głos więc informacje pochodza z pierwszej reki. RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 21-08-2013 16:55 (20-08-2013 22:13)dariklon napisał(a): tak dziękuję za odpowiedzi co tutaj jest linkiem ptp ale mam za to inne pytanie dlaczego zebrane wejścia w ptp się nie gromadzą i nie przechodzą na następny dzień ? w dniu wczorajszym miałam w Raw PTP Hits kilkadziesiąt wejść a dzisiaj mam wszędzie po 0 Raw PTP Hits: 0 PTP Hits Today: 0 PTP Hits: 0 PTP Earnings: $0.00000 RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - dariklon - 21-08-2013 20:51 sprawdzę to, daj mi znać za 2-3 dni czy sytuacja się powtarza i podaj mi username ze strony. Ale z tego co sprawdziłem u innych użytkowników wszystko jest OK nic im się nie zeruje info dla papajaz " banerek w złotóweczce działa bez problemów" RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 21-08-2013 21:37 (21-08-2013 20:51)dariklon napisał(a): sprawdzę to, daj mi znać za 2-3 dni czy sytuacja się powtarza i podaj mi username ze strony. no ja z wczorajszych wejść nie mam ani jednego - miałam 180 a dzisiaj wszędzie 0 dodatkowo dzisiaj reklamuję link i nie mam żadnego wejścia w ptp za wczoraj brak tych 180, za dzisiaj też nie ma nic RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 24-08-2013 10:06 dziękuję adminie za pomoc w rozwiązaniu tajemnicy zniknięcia u mnie zarobków z ptp teraz już jest wszystko jasne promując ptp by punkty nie znikały należy kliknąć kilka reklam w dniu promowania by przeszły zarobki ptp na dni kolejne, jeśli nie będziemy klikać kilku linków to wtedy zarobki ptp danego dnia się zerują RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - zabajka - 26-08-2013 18:24 adminie w jakim czasie dodawane jest konto premium ? dokonałam wpłaty poprzez aurorkę, przelew z paypal poszedł na twoje konto, a po powrocie z paypal na konto aurorki konta premium nie ma RE: IDW-Silverclix - fajna Aurorka, polski Admin - dariklon - 26-08-2013 22:16 pierwsze zakupy muszą być zaakceptowane ręcznie, każde nastepne są automatyczne |