Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? (/Temat-PORADNIK-Jak-zaczac-zarabiac-pieniadze-na-Adsense-74541)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - fusek - 19-08-2013 07:10

tak tak i google tego nie wykryjeBig Grin

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - marbol - 19-08-2013 09:51

(19-08-2013 06:19)nasgaroth napisał(a):  
(18-08-2013 21:03)marbol napisał(a):  Sposób bardzo dobry, na pewno go wypróbuje w następnym tygodniu. Boję się jednak że ten sposób może paść i adsense nie będzie wypłacał pieniędzy.

Adsense prowadzone jest przez Google więc na pewno nie padnie, co innego że mogą się zorientować, że działasz przeciwko ich polityce i Cię zbanować Tongue
No właśnie bana miałem na myśli Tongue Ja mam takie szczęście że zaczynam coś robić to albo sposób nie działa już albo baniki itd Big Grin

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - nasgaroth - 19-08-2013 14:44

Z tego co rozmawiałem z ludźmi w tej grupie, to bany sypią się u tych osób, które nie stosują się do podstawowych reguł np. tych które opisałem albo przesadzają z ilością wymian na początku itp. Są ludzie, którzy zajmują się tym już od paru dobrych lat i jeszcze ani razu nie zostali zbanowani. Wszystko zależy od odpowiedniego podejścia Wink

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Krzaker - 19-08-2013 17:17

Może kolega opisałby jak zweryfikować swoje konto, oraz dlaczego banują za PL w nicku ? Polacy nie mogą zarabiać na tej metodzie w grupie adexchangers ? :/ Prosze o odpowiedź.

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Rogeros - 19-08-2013 20:00

(19-08-2013 17:17)Krzaker napisał(a):  Może kolega opisałby jak zweryfikować swoje konto, oraz dlaczego banują za PL w nicku ? Polacy nie mogą zarabiać na tej metodzie w grupie adexchangers ? :/ Prosze o odpowiedź.

No proszę Cię, wszędzie uważają, że Polacy to cwaniacy, więc dziwisz się dlaczego banują? Zresztą kto daje PL w nicku? Gimbusy

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - 7minutbiznespl - 19-08-2013 20:09

Takie sposoby były już praktykowane 10 lat temu... zawsze kończyło się tym, że serwis oferujący zarabianie padał. Poza tym... hmm - załóżmy, że zarobię 10 000$ a po paru miesiącach okaże się, że Google ściga osoby, które w ten sposób zarabiały??? Będziecie spać spokojnie? Tym bardziej, że w regulaminie jest to jasno zakazane.

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Klin - 19-08-2013 21:36

(19-08-2013 20:09)7minutbiznespl napisał(a):  Takie sposoby były już praktykowane 10 lat temu... zawsze kończyło się tym, że serwis oferujący zarabianie padał. Poza tym... hmm - załóżmy, że zarobię 10 000$ a po paru miesiącach okaże się, że Google ściga osoby, które w ten sposób zarabiały??? Będziecie spać spokojnie? Tym bardziej, że w regulaminie jest to jasno zakazane.

Kto nie ryzykuje ten nie ma, osobiście nie pochwalam takich metod. Powinna to być decyzja indywidualna. A jak mogą spać ludzie zajmujący się PPA ?

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - brzeg - 22-08-2013 15:28

Ciekawy sposób, ale google ma niezłe sposoby namierzenia takich ,,oszustów,,. Lepiej zarabiać na adsense według regulaminu.

RE: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - surfer0700 - 24-08-2013 23:49

(22-08-2013 15:28)brzeg napisał(a):  Ciekawy sposób, ale google ma niezłe sposoby namierzenia takich ,,oszustów,,. Lepiej zarabiać na adsense według regulaminu.

Żeby zarabiać zgodnie z regulaminem, to trzeba mieć porządną stronę i prawdziwy ruch. Tongue

Odp: [PORADNIK] Jak zacząć zarabiać pieniądze na Adsense? - Gremquen - 25-08-2013 10:20

A ktos wie, czemu nie moge zalozyc konta na Adsense?
Przy wpisaniu danych wyskakuje blad przy kraju - nie mozesz zalozyc konta czy cos takiego.
Tak jakby Polska miala zablokowany dostep

Wysłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2