![]() |
[Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. (/Temat-Sprzedam-Mini-poradnik-na-zdobycie-pieniazkow-74497) |
RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - surfer0700 - 14-08-2013 13:40 (14-08-2013 13:39)DawidFB napisał(a): Korzystam ze strony jakaś godzine.Zarobiłem 1.05$ nic nie robiąc wprawdzie. Podziękuj jak dostaniesz wypłatę ![]() RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - SweetSensi - 14-08-2013 13:43 Dziękuję surfer, że zechciałeś zajrzeć do tematu i zrecenzować. Zdziwiło mnie to, że nie miałeś problemu ze ściągnięciem pliku, gdyż kilka osób nie mogło pobrać, więc zacząłem wysyłać na e-mail. Co do poradnika. Nie chciałem przesadzić właśnie z nazwą, a szczególnie z ceną. Podpowiedź ode mnie taka mała, że trzeba niestety czekać do 10 dnia miesiąca, żeby wypłacić pieniążki z serwisu. Dziękuję za pozytywne opinie i te mniej i Pozdrawiam RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - surfer0700 - 14-08-2013 13:51 @up Z pobraniem nie było żadnego problemu. Wysłałem Ci wiadomość PW ze wskazanymi poprawkami. To że cena nie jest wygórowana, nie znaczy że można ludziom kał w ręce wciskać ![]() RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - UmCyK - 14-08-2013 13:56 Surfer i jak z recenzją ?? RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - surfer0700 - 14-08-2013 13:59 (14-08-2013 13:56)UmCyK napisał(a): Surfer i jak z recenzją ?? Jak z czytaniem? Przecież napisałem: (14-08-2013 13:39)surfer0700 napisał(a): Określenie MINI Poradnik idealnie tutaj pasuje RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Scoobyx - 14-08-2013 14:01 (14-08-2013 13:39)surfer0700 napisał(a): Muszę się temu dokładniej przyjrzeć, a w związku z tym że mam dzisiaj pracowity dzień recenzja będzie dopiero wieczorem. Chyba napisał jasno i wyraźnie ![]() EDIT: jak zaczynałem pisać, nie było odp. surfera ![]() RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Dominik1010 - 14-08-2013 17:53 Zakupiłem ten poradnik. Rzeczywiście tak jak w opisie jest on mini bo przedstawia opis serwisu w którym mamy zarabiać oraz reflink użytkownika. W poradniku jest wszystko wyjaśnione na jakiej zasadzie ten serwis działa oraz w jaki sposób na nim zarabiamy oraz jest dowód wypłaty. Osobiście spotkałem się z tym serwisem (na tym forum) ale nie ze strony zarobku. Nie jest on przedstawiony na tym forum w zbiorze serwisów zarobkowych więc zgodzę się z użytkownikiem że mało kto o nim słyszał. Co do zarobków to na razie Lifetime Earnings $2.05 więc kwota za poradnik się zwróciła z małą nawiązką ale poczekamy do 10 września i zobaczymy czy wypłaci. Osobiście polecam zakup poradnika, tylko należy pamiętać że wypłata będzie dopiero 10 września. RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - SweetSensi - 14-08-2013 23:13 Przeszukałem forum i nie znalazłem, ale możliwe, że kiedyś była o nim jakaś mowa, ale nie z tej strony. Oczywiście, trzeba zaczekać do 10 września na wypłatę. Osoby, które chcą teraz zakupić poradnik proszę pisać na GG. Pozdrawiam. RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - surfer0700 - 14-08-2013 23:27 Na forum nie ma nic o tym poradniku. Całość napisana całkiem rzetelnie, przynajmniej ta druga wersja o której autor pisze. Zarabiamy na pewnym serwisie, o którym mowa nie była na tym forum, przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo. Cena całkiem, w porównaniu do pieniędzy, które możemy zarobić. RE: [Sprzedam] Mini poradnik na zdobycie pieniążków. - Scoobyx - 15-08-2013 01:33 W internecie są jakieś dowody wypłat z tego serwisu? Jakieś najświeższe ? Jestem ciekaw jak z tymi wypłatami. |