Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł (/Temat-Nisza-PPA-staly-zysk-bardzo-malo-pracy-Koszt-tylko-7zl-74404)

Strony: 1 2 3

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - Boguśś - 12-08-2013 16:06

Polak potrafi xd

Jak sie wypowie jakis tutor to sie odezwe

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 5zł - yazir - 13-08-2013 01:21

Cóż, w porównaniu do "nisz Szamana" to niebo a ziemia Smile Za 5zł nie ma co oczekiwać pomysłu dającego $100 dziennie, zainteresowanie jest, ale niestety w czasie testów nie udało mi się zdobyć żadnego pobrania (po dłuższych testach powinno coś wpaść, ale nie mogę poświęcić tygodnia, chociażby ze wzgędu na naciski autora oraz własne projekty). Plusem jest to że np mi "otworzyła oczy" i zauważyłem nową grupę docelową na której można zarabiać Smile Ogólnie jest fajnie, tzn szanse na pobrania są, może po prostu trzeba do tego inaczej podejść.

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Xaimeer - 14-08-2013 09:20

Dostałem kilka zapytań czy jeszcze sprzedaje. Oczywiście nadal jest akutalne Smile

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Xaimeer - 15-08-2013 15:36

Ci którzy kupili szybko to skorzystali Smile Teraz jest znowu mała podwyżka ceny - 8zł. Polecam brać szybko bo możliwe że jeszcze podrożeje Smile

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - MegaPp9 - 15-08-2013 15:43

Jak tyle tego posprzedajesz to konkurencja się zrobi xD

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Qwik - 15-08-2013 15:52

I tak w końcu by się zrobiła poprzez odkrycie albo odsprzedawanie dalej.Wystarczy ze 5 osób kupi to po pewnym czasie bez problemu można znaleźć na forach za darmo.Tak samo było z tym sposobem na oferty pracy.Niech chłopak sprzedaje

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Xaimeer - 15-08-2013 17:12

Jest pewna konkurencja jeśli chodzi o tą nisze (pewnie są to głównie osoby z USA). Więc np. 10 osób które ode mnie kupi nic nie zmieni. Wystarczy się lekko wypromować i kasa leci.

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Avival - 17-08-2013 13:37

Tak więc kupiłem niszę. Dzisiaj już zrobiłem wszystko co należało, żeby ruszyć Wink Więc teraz czekamy na efekty Smile Jak wpadną jakieś pobrania to dam znac Wink

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Xaimeer - 19-08-2013 13:03

Ciągle aktualne.

RE: Nisza PPA (stały zysk, bardzo mało pracy). Koszt tylko 7zł - Xaimeer - 21-08-2013 11:52

jeszcze kilka dni i kończe sprzedaż tej niszy