Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
kupie zweryfikowane konto paypal - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: kupie zweryfikowane konto paypal (/Temat-kupie-zweryfikowane-konto-paypal-74324)

Strony: 1 2

RE: kupie zweryfikowane konto paypal - Boguśś - 11-08-2013 08:05

No napisal, a jak sie pozniej okarze to nie zaplaci a ty wylapiesz bana z oszustwo..

RE: kupie zweryfikowane konto paypal - marcel_kk - 11-08-2013 08:19

(11-08-2013 08:03)lukasz9669 napisał(a):  hmmm napisał mi że testować ....

Kolo, rozumu Ci życze, zostaniesz wyportkowany a potem będziesz
pisać na forum jak to Cie oszukano ( prawdopodobnie, o ile nie jesteś wspólnikiem)
Zaniechaj sprawy i zamknij temat, unikniesz kłopotów.
Nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzeda Ci zweryfikowanego konta PayPal.

RE: kupie zweryfikowane konto paypal - lukasz9669 - 11-08-2013 08:25

mnie morze oszukać was nie bo ja mam pieniądza jak wy co żeby wam zapłać a jak mię oszuka wyjdę z domu przejdę 100 m i dam mu po prostu po pysku Smile

RE: kupie zweryfikowane konto paypal - tomazzi - 11-08-2013 08:40

ja nie rozumiem dlaczego ten temat nie jest jeszcze w koszu ?????????
kolega kolegi i h... wie jeszcze kto i szuka debila co sprzeda mu swój zweryfikowany paypal, a w razie świndlu będzie się panom w niebieskim tłumaczył, że to nie on tylko sprzedał a trafi na dobrego sędziego i właściciel sprzedanego konta dostanie po d jako współsprawca, passer lub z innego paragrafu

za komuny było : dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie
dzisiaj w dobie pseudo demokracji w państwie totalitarnym jest : paragraf już jest, tylko dajcie mi człowieka a coś się do niego dopasuje

RE: kupie zweryfikowane konto paypal - Boguśś - 11-08-2013 08:48

Tomazzi spokojnie. Sam sie przekona jak go kumpel wycycka.

Admin powinien ten temat do kosza dac jak najszybciej...

kupie zweryfikowane konto paypal - surfer0700 - 11-08-2013 10:16

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.