plus doladowania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: plus doladowania (/Temat-plus-doladowania-74139) Strony: 1 2 |
RE: plus doladowania - kasass - 08-08-2013 14:20 nie poniewaz 2 kod dzialal sobie zobacze w jednym bylo 5 a potem zamienilem na 3 i dzialal lepiej otpusc sobie bo zaraz beda dowody a chcialem sie upewnic czy wykorzystales bo on tez chcial kupc i dla pewnosci jemu wyslalem bedzie ss doladowania na 80zl zakupionego wcoraj i wykaz pw propo skrzynki wieczorem po odpisaniu mi ze nie dziala chcialem tobie cos odpisac jednak mi pisalo ze uzytkownik ma zapelniona skrzynke odbiorcza wiec nie picuj RE: plus doladowania - Kaiteu - 08-08-2013 15:33 Styl pisania jak dziesięciolatek. Ale to pominę bo nie wnosi nic do sprawy. Co mnie obchodzi to że pokażesz mi SS, że zakupiłeś kod ? No dobrze kupiłeś i co ? Wykorzystałeś a potem chciałeś mi go wcisnąć ? Jak pisałeś nie mam nic do ukrycia dla mnie możesz zgłosić to na policję. I zobaczymy kto kłamie. I tak na marginesie coś długo dajesz te SS. Podrabiasz czy jak ? Bo ta historia z kabelkiem jakoś za bardzo do mnie nie trafia. Skrzynka była ok bo pisali do mnie : Mafiozo19990 Wczoraj, 11:18 PM maax6 Wczoraj, 11:07 PM RE: plus doladowania - kasass - 08-08-2013 19:59 no nw możliwe iż wyczysciles w każdym bodz razie ja nie mogłem albo cos nw ale wogole to ze od razu wyszedles i proszę mi nie ublizac dowody będą to zobaczymy lajlepiej wysle ja do admina jednak na razie cos nie odpowiada bo widze ze z tobą się nie dogadam jak bys laskawie czytal może poprzednie postu to bys wiedział ze na chwile obecna nie posiadam uzb żeby podlaczyc do komputera i komórki i wrzucić pliki wiec nie bądź w goracej wodzie kapany RE: plus doladowania - Kaiteu - 08-08-2013 20:03 Skończyłem dyskusję z Tobą. Specjalnie od brata wziąłem pasy do allegro żeby kupić to doładowanie bo Ty się bałeś i ja. Nie chciałeś. Dałeś zły kod dwa razy więc nie miej do mnie pretensji powiem Ci po raz ostatni. Napisałem żebyś zgłosił gdzie trzeba i tyle. A dowody, że miałeś kod to nie dowody. Bo równie dobrze mogłeś sam sobie doładować a potem wciskać kit i mi i drugiemu użytkownikowi któremu wysłałeś kod. Dziękuję i nie pozdrawiam. RE: plus doladowania - kasass - 08-08-2013 20:22 ja jestem w sieci plus ta i w dodatku bym pisal do tamtego użytkownika czy rzeczywiście to wykorzystales wlasnie zapewne liczyles na to RE: plus doladowania - kasass - 08-08-2013 20:23 close plus doladowania - surfer0700 - 08-08-2013 20:24 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |