Zdjęcia z powodzi wokół waszych domów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zdjęcia z powodzi wokół waszych domów (/Temat-Zdjecia-z-powodzi-wokol-waszych-domow-7390) Strony: 1 2 |
RE: Zdjęcia z powodzi wokół waszych domów - Royside - 23-05-2010 00:06 To jest po prostu masakra , ale kiedyś minie a wtedy rząd znów zapomni o "upgra'edowaniu" środków antypowodziowych" i ... koło się zatacza. RE: Zdjęcia z powodzi wokół waszych domów - MyBijacz - 23-05-2010 14:27 Nie jest za ciekawie w całym państwie, u mnie już w kilku miejscowościach rodziny zostały pozalewane. Jak oglądam wiadomości, to się ciesze że tam nie mieszkam. Z tego co słyszałem to też niemcy się już przygotowują na powódź. Oglądałem dzisiaj rano TV to jedna z babć mówiła że w ciągu kilku sekund zalało całe osiedle z blokami, nawet nikt nie zdążył ich powiadomić o nadchodzącej fali. RE: Zdjęcia z powodzi wokół waszych domów - sebastian43210 - 24-05-2010 09:01 zrobiłbym zdjecie gdyby mi nie zalało aparatu (((( RE: Zdjęcia z powodzi wokół waszych domów - MyBijacz - 24-05-2010 13:38 O kurde, ostro u ciebie musi być :/ Współczuje. RE: Zdjęcia z powodzi wokół waszych domów - sebastian43210 - 25-05-2010 08:21 dzieki za współczucie i zrozumienie.... |