Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock (/Temat-Potwierdzenia-zdobycia-nagrod-oraz-styczniowy-restock-739) |
RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Zythus - 06-01-2010 07:50 Im później - tym mniej osób będzie. Jak zrobią u nas o 6 rano to ja bede - i tak wstaje do kompa przed szkołą . A u nich będzie północ czyli zajeb*oza RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - wezox - 06-01-2010 09:51 witam macie juz potwierdzenia ja zamówiłem psp i jeszcze nie mam RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Adusiax - 06-01-2010 13:33 Czy konieczne jest mieć wpisane w ustawieniach numer telefonu? Ja też nic nie zamówiłam, bo nie było nic ciekawego dla dziewczyn! RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - wezox - 06-01-2010 14:46 No nie wiem ale ja mam wpisany.Jak chcesz.To sobie torebeczkę zamów jak będzie xDD "zart" RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Jeppers - 06-01-2010 17:32 wpisz numer telefonu , potrzebny jest w przypadku gdy kurier ma problem ze zlokalizowaniem Twojego miejsca zamieszkania lub gdy nikogo nie ma w domu i się umawia z Tobą na inny termin Pozdrawiam RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - cubi - 06-01-2010 20:15 no ja tez czekam na ten styczniowy restock moze wkoncu uda mi sie cos wygrac RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - goly7 - 06-01-2010 20:42 Oj jeszcze troszke poczekamy na ten restock. Mamy początek miesiąca! Według mnie te "ciągle" dostępne towary to nawet niezły pomysł. Nie będzie już katowania się po nocach oczekując na restocka. Niby ceny mają sporo podrosnąć, ale ma być też więcej sposobów zdobywania PTZ. Jak na razie jestem dobrej myśli. RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Alexzus - 07-01-2010 22:55 (06-01-2010 14:46)wezox napisał(a): No nie wiem ale ja mam wpisany.Jak chcesz.To sobie torebeczkę zamów jak będzie xDD "zart" Ona właśnie na torebeczkę czeka, baggu bag :P xDD RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - Enduro - 08-01-2010 16:03 mogli by zrobic jeszcze jeden na starych zasadach znaczy sie bez zwiekszania ceny przedmiotu a pozniej juz moga robic co chca bo ja nie moglem sie dostac do konto gdy byl restock i 3 dni przed restockiem to co mam zrobic w takim razie napisac im cos ze w czasie i przed restockiem nie moglem sie zalogowac a dzis moge? skoro to ich wina to co tak poprostu juz nic nawet e-maila mi nei wysla z przeprosinami RE: Potwierdzenia zdobycia nagród oraz styczniowy restock - RAQ - 14-01-2010 19:29 Będzie jeszcze jeden restock. |