Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! (/Temat-Sposob-na-duza-ilosc-fanpagy-sposoby-na-zarabianie-na-nich-73827) Strony: 1 2 |
RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - Br0nek1234 - 02-08-2013 08:03 Myślisz że tutor nie ma co robić, tylko specjalnie dla Ciebie pisać recenzje w 5minut? Sposób najpierw trzeba przetestować a później go ocenić. RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - Boguśś - 02-08-2013 08:14 Na recenzje poczekasz z dzien moze 2 bo on tez ma swoje zajecie.. Kazy by chciał odrazu recenzje.. RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - damianlod - 02-08-2013 08:19 dzisiaj podobno ma zostac dodana recenzja RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - pr3tor - 02-08-2013 08:29 jakby coś, rezerwuje RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - xeno92 - 02-08-2013 08:38 Poczekaj na surfera, on Ci to ogarnie na szybko, ciekawe zobaczymy jak z opinią to się zastanowię RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - lodzik496 - 02-08-2013 11:01 (02-08-2013 08:38)xeno92 napisał(a): Poczekaj na surfera, on Ci to ogarnie na szybko, ciekawe zobaczymy jak z opinią to się zastanowię Jeśli sposób wymaga czasu to nie ogarnie go na szybko :] RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - ciemnebiznesy - 02-08-2013 11:25 Domyślam się, że ten sposób wygląda następująco: - zakładasz fejk konto na FB na jakąś dziewczynę. - piszesz do administratorów gimbusiarskich FP czy dadzą Ci admina. - ????????? - profit, dodajesz swoje linki na tych FP, a po kilku godzinach masz już bana i musisz szukać nowych naiwnych RE: Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - yazir - 07-08-2013 07:19 Z powodów technicznych, długi czas nie było recenzji... (po części moja wina, wyjechałem i nie mam od kilku dni czasu na nic), a po części autora, ponieważ wciąż nie dostałem poprawionej wersji tego poradnika. To co dostałem w pierwszej wersji nie było raczej warte tych pieniędzy, dlatego autor obiecał dołączyć do tego kilka rzeczy, tak by było to wartościowe. Jeśli dostanę wszystko w poprawionej wersji recenzja będzie w ciągu 24h od otrzymania tego, ponieważ jednak odpowiadam za to co recenzuje, i nie wyobrażam sobie możliwości akceptacji poradnika napisanego na kolanie, za 100zł co dla wielu jest dużą sumą pieniędzy. Sposób na dużą ilość fanpagy + sposoby na zarabianie na nich! - surfer0700 - 24-09-2013 03:26 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |