Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! (/Temat-Fancy-Masz-znajomych-Darmowe-zakupy-73703)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - sobolek - 07-08-2013 02:08

@REFRESH ! Zapraszam do rejestrowania się Wink

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - sobolek - 08-08-2013 14:26

@Refresh.

Coś małe zainteresowanie.. A nagrody są pewne. Wysyłają do PL - Opłata naliczana jest automatycznie. Zaprosisz 20 osób i masz coś za free !

To raczej nie jest trudne Wink

Szczególnie że jeżeli macie proxy to można rejestrować się z własnego Refa

UWAGA!!! :

1 PRoxy = 1 Konto ! Nie róbcie więcej kont z 1 proxy.
Ja mam już 52$. Wysłali mi ten hak który zamówiłem ;p Bekowy jest. Trochę krótka ta linka jest.
Teraz mam 52$ jeszcze, zbieram do 100$ i zamawiam coś lepszego Wink

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - GGG205 - 08-08-2013 15:51

Jeden gość się zarejestrował z linku, a kasy nie dostałem. Sad pokerface

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - sobolek - 09-08-2013 01:34

(08-08-2013 15:51)GGG205 napisał(a):  Jeden gość się zarejestrował z linku, a kasy nie dostałem. Sad pokerface

Po zalogowaniu wejdź tutaj :

http://fancy.com/credits

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Stworkowaty - 09-08-2013 12:33

Mam pytanie, jeżeli otrzymałeś Hak to czemu nie zrobisz własnego zdjęcia tylko wziąłeś to z stronki? ; /

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - donmateo16 - 09-08-2013 12:35

Brak czystego linku

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Stworkowaty - 09-08-2013 13:35

Bo jest to poradnik, a nie reklama stronki. -,-

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - Stworkowaty - 11-08-2013 14:20

Rozumiem że auto kłamał z Tym że otrzymał Hak bo chciał refów, nie ładnie bo nawet ciężko odpisać. ^^

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - sobolek - 13-08-2013 03:21

(11-08-2013 14:20)Stworkowaty napisał(a):  Rozumiem że auto kłamał z Tym że otrzymał Hak bo chciał refów, nie ładnie bo nawet ciężko odpisać. ^^

Autor kłamał że dostał Hak? Mhmm.. Ciężko odpisać?? mhmm...
Zarabiam.Com to akurat nie strona na którą wbijam codziennie.. Hak Otrzymałem ostatnio. Jak narazie mam 73$.. Jeszcze 27 i zamawiam coś więszego Wink

Ciężko mi odpisać? A co miałem ci odpisać? Nie pisałeś nic do mnie.

Zdjęcia nie zrobię bo hak sprzedany już xD
Sprzedałem go kumplowi za 40zł xD
Jak mi go pożyczy na chwilę jeszcze to zrobię fotkę i dodam.

RE: [PORADNIK] Fancy - Masz znajomych? Darmowe zakupy! - JohnTayds - 13-08-2013 21:29

[Obrazek: zarabiam]

Wysłałbym zdjęcie zapalniczki, ale dopiero ją zamówiłem. Wszystko z reffów! Co widać przez rubrykę ,,fancy rebate".

Przesyłka sporo kosztuje, ale zależało mi na tym, żeby jak najszybciej zlecić zakup.

Pomagam reffom jeśli takowi się znajdą, więcej informacji na privie.