Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy (/Temat-Fanpage-pozwalajacy-zarabiac-z-lernmoneystrategy-73587) Strony: 1 2 |
RE: Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy - pleszczo - 29-07-2013 17:25 Br0nek1234 doładnie to jest napisane w pierwszym poście - wątpię w wyciąganie 300 zł dziennie, bo część osób zainteresowanych tematem już kliknęła. Nie ukrywam, że tak jest, bo chyba każdy to wie. Jednak 100 zł dziennie jest bez problemu w zasięgu Facebook blokuje linki z thelearnmoneystrategy i trzeba wrzucać przez socialmediabar RE: Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy - Zły_Szeląg - 04-08-2013 23:18 Powiem krótko http://www.facebook.com/AmazingThingsInTheWorld - prawie trzy miliony fanów. Trzymaj swój kobieto, nie sprzedawaj, bo ma potencjał na przynajmniej 300 000. Ale jak się upierasz to odezwę się po 10, bo mam wypłatę RE: Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy - pleszczo - 05-08-2013 10:05 Mam świadomość, że jak będę trzymała to potem zarobie więcej, ale zbieram kasę na duży wyjazd we wrześniu RE: Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy - xerq - 06-08-2013 08:27 Kwota oczekująca została zaakceptowana ? RE: Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy - pleszczo - 07-08-2013 12:31 Dostałam maila, że ze względu na socialmediabar proponują mi dwa wyjścia: albo akceptują 33% z marszu, albo czas oczekiwania może się wydłużyć. Poprosiłam o zaakceptowanie 33% żeby mieć do wypłaty przed 10. Z późniejszych zarobków zdążyło mi jeszcze zaakceptować z kolejnych 2 dni (w tym wypadku 100%) do akceptacji czeka jeszcze 150$ jeśli ktoś śledzi mój fanpage wie, że nie wrzucam mspartners aby nowa osoba miała duże grono klientów. Przez pierwsze dni po 50$ jest pewne. Fanpage w cenie 2000 jest do sprzedania do piątku, później ze względu na przyrost fanów i to, że już będzie za późno na wpłatę za wycieczkę, na którą chcę jechać cena idzie w górę Fanpage pozwalający zarabiać z lernmoneystrategy - surfer0700 - 24-09-2013 03:26 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |