Głosy w Konkursach na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Głosy w Konkursach na FB (/Temat-Glosy-w-Konkursach-na-FB-73421) Strony: 1 2 |
RE: Głosy w Konkursach na FB - Pabloo - 07-10-2013 18:47 ref RE: Głosy w Konkursach na FB - Itsils - 28-10-2013 09:49 Napisz na pw RE: Głosy w Konkursach na FB - kakashii - 28-10-2013 10:45 pw. RE: Głosy w Konkursach na FB - Itsils - 28-10-2013 23:09 sprawdź maila RE: Głosy w Konkursach na FB - Manieq - 04-11-2013 04:16 a ie jesteś w stanie zrobić głosów na ten moment? Czy 60 to jest max? RE: Głosy w Konkursach na FB - Pabloo - 10-11-2013 09:26 ref RE: Głosy w Konkursach na FB - Skejtowy - 06-12-2013 17:37 Chciałem zgłosić oszustwo użytkownika Pabloo i odradzić korzystanie z jego usług! W dniu 14 listopada nawiązłem z tym Panem kontakt, aby skorzystać z jego oferty. Zaproponował formę zapłaty w pre-paid 30zł do Plus'a, miałem trochę oporów, gdyż niestety obawiałem się jakiegoś przekrętu, ale zaryzykowałem(żałuję). Niestety Pabloo nie wywiązał się z danej obietnicy(ponoć coś nie naliczało ok), wszystko byłoby ok, gdyby Pan Pabloo dotrzymał obietnicy i zwrócił pieniądze, niestety odwlekał temat ---> aż do dnia dzisiejszego, najpierw pisał, że wypłata w pracy(miał być przelew w zeszłym tygodniu), teraz napisał, że dziś dokona przelewu, gdyż ma wolne - pieniędzy nadal nie ma na koncie, zresztą od kiedy do zrobienia przelewu na 30zł potrzeba dnia wolnego?! Ja zaś dotrzymuję słowa i sprawę nagłaśniam, ciągle czekam na zwrot pieniędzy. Gdyż już udało mi się zebrać dane personalnego tego Pana! Pozdrawiam! Głosy w Konkursach na FB - yazir - 29-03-2014 02:41 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |