Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Filmy nagrywanie - pytanko - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Filmy nagrywanie - pytanko (/Temat-Filmy-nagrywanie-pytanko-73301)

Strony: 1 2

RE: Filmy nagrywanie - pytanko - CreepyUploader - 23-07-2013 22:47

Komputer mam czysciutki jak nic... (był niedawno instalowany i formatowany - to może związane z tym coś?) Ale przecież wszystko jest to samo. A jest opcja żebym w 'troszke' mniejszej jakosci nagrywał? Żeby też było HD ale troszke mniejsze wymagania. Znacie jakiś program w którym tak można czy coś? Prosze o wypowiedzi Smile

RE: Filmy nagrywanie - pytanko - surfer0700 - 23-07-2013 22:53

(23-07-2013 22:47)CreepyUploader napisał(a):  Komputer mam czysciutki jak nic... (był niedawno instalowany i formatowany - to może związane z tym coś?) Ale przecież wszystko jest to samo. A jest opcja żebym w 'troszke' mniejszej jakosci nagrywał? Żeby też było HD ale troszke mniejsze wymagania. Znacie jakiś program w którym tak można czy coś? Prosze o wypowiedzi Smile

Skoro był format to na pewno kodeków brakuje. Zainstaluj je i po kłopocie. Przy nagrywaniu w Camtasia 8 sam przecież ustalasz jakość nagrywanego obrazu, obszar i czy ma dźwięk nagrywać.

RE: Filmy nagrywanie - pytanko - CreepyUploader - 24-07-2013 06:23

Sorka za takie pytanie, ale gdzie moge jakość obrazu w camtasia studio zmniejszyć jak nagrywam?

RE: Filmy nagrywanie - pytanko - v3XeR - 24-07-2013 09:44

Możesz dopiero później jak publikujesz filmik

RE: Filmy nagrywanie - pytanko - CreepyUploader - 24-07-2013 09:46

Ale jak nagrywałem filmik i lekkie ścinki miałem do już tego raczej nie naprawię jak publikuję film ?