Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) (/Temat-Skrypt-sprawdzajacy-ptzplace-lockerz-com-info-poprzez-mail-sms-733) |
RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - stiopa - 11-01-2010 13:18 OgOr kiedy mozna sie spodziewac dzialania dla innych sieci? RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Radzimił - 17-01-2010 01:55 Jestem pełen podziwów, dla takich ludzi, którzy robią coś dla innych. Osobiście bardzo dziękuję, zapisałem się no i ... leci plus RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Szyna - 17-01-2010 02:03 Dzieki bardzo, napewno sie przyda zapisałem sie RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Songoku - 17-01-2010 02:15 Nie no pełen szacun za ten skrypt.Już się zapisałem i leci + RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Alcor - 17-01-2010 02:53 Świetny skrypt, bardzo się przyda w czasie uzupełnienia nagród. Oczywiście plusik leci. RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - cubi - 17-01-2010 11:27 szkoda ze nie mozna tylko maila podac bo jak pisze moja komorke i siec to pisze blad w polaczeniu RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Magnus - 17-01-2010 12:47 zapisalem sie RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - bartek1997 - 18-01-2010 16:59 Bardzo dobra robota a i pomóżcie mu poszukać jakiś bramek sms bo chłopak mnie się pytał RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - 0g0r - 18-01-2010 21:12 Siemank0 ludzie . Sorki, że dopiero teraz odpisuje, ale tak jakoś wyszło. Właśnie znalazłem (mam nadzieje działającą) bramkę Orange. Wciąż szukam nowych, działających do innych sieci. Liczę na waszą pomoc w tej sprawie. Skrypt miał kilka update'ów, dostałem chyba 5 banów. Zmieniam proxy, hostingi, robie wszystko co mogę. Do tego dochodzi nauka. Jednak mam nadzieje, że się uda. Maile powinny dojść w 99%. Na bramkę PlusGSM założono blokadę - limit 10 smsów - dzień. Sprawia to ogromny kłopot. Staram się nadrobić to innymi bramkami. Miejmy nadzieję, że się uda. W przypadku, gdy ktoś by chciał więcej info, na stronce jest podane moje GG . Pozdr0 RE: Skrypt sprawdzający ptzplace.lockerz.com (info poprzez mail+sms) - Zythus - 18-01-2010 22:31 Aha, no to dobrze ze do Orange jest |