Kopiowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Kopiowanie (/Temat-Kopiowanie-72832) Strony: 1 2 |
RE: Kopiowanie - Ziolek99009 - 17-07-2013 17:39 każdy działa jak chce ja tu nie prosiłem o to żeby ktoś mi mówił co mam robić i jak zarabiać skoro moim sposobem zarabiam dobrze to mi to pasuje.Jeżeli nikt nie chce dać konkretnej odpowiedzi lub jej nie zna to na co pisać i śmiecić taką stronę która pomaga ludzią dorobić więc bez sensu jest co piszecie jeśli to jest bezużyteczne RE: Kopiowanie - MixKosa - 17-07-2013 17:54 Próbujemy ci wytłumaczyć że działasz na nie korzyść swoją ale rób jak chcesz, pewnie na YT też kopiujesz i bańki zdobywasz RE: Kopiowanie - Mikoszi - 17-07-2013 18:06 Co ma kopiowanie YT do banów? Mało, bo kiedy jeszcze na YT zarabiałem to nagrałem własny film, nawet z moją gadką to bana dostałem tak czy siak, a potem skopiowany film i tak był na YT u kogoś innego dość długo. RE: Kopiowanie - Matty094 - 17-07-2013 20:22 Opis gry mozesz sobie skopiowac .. Fejk hacki i inne pierdoly to rob swoje . Ja tez kiedys bawilem sie w takie kopiowanie i zarobek na FC w 2 miesiace 4.27 $ ... A jak zaczalem swoje fejki robic ze znakiem wodnym na obrazku to 128$ w miesiac na AC Niestety te hacki mialy beznadziejny desing i dlatego tak kiepsko teraz nauczylem sie ladniejsze oraz wiarygodniejsze hacki i hosting z domena juz mam tylko czas sie wziasc do roboty RE: Kopiowanie - MixKosa - 17-07-2013 21:35 (17-07-2013 18:06)Mikoszi napisał(a): Co ma kopiowanie YT do banów? Mało, bo kiedy jeszcze na YT zarabiałem to nagrałem własny film, nawet z moją gadką to bana dostałem tak czy siak, a potem skopiowany film i tak był na YT u kogoś innego dość długo. Tak nadmieniłem bo pewnie też tak robi a co do filmów twoich jak mówisz że gadasz to nic to nie da nie zwiększy to zapory że nie dostanie bana... Kopiowanie - Coristo - 18-07-2013 07:43 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |