Pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: Pytania (/Temat-Pytania-72739) Strony: 1 2 |
RE: Pytania - shiks - 06-12-2013 22:17 Witam Jak usunać swoje dodane pliki? pozdrawiam RE: Pytania - michal86ole - 06-12-2013 22:42 Manage -> czerwony "X" po prawej stronie RE: Pytania - Karczu - 06-12-2013 22:56 Obecnie mamy jakieś problemy z usuwaniem plików z konta, tzn. u niektórych mogą się nie usuwać I to też polecam robić, bowiem narazie ten bug nie będzie poprawiony. Mamy nieco ważniejsze apdejty do wdrożenia RE: Pytania - Lucas - 14-12-2013 14:04 Nie dość, że usunąć nie można, to edytować też się nie da.. słabo to wygląda. RE: Pytania - Karczu - 14-12-2013 19:34 Czego dokładnie nie możesz edytować? U mnie działa edycja plików. RE: Pytania - Lucas - 14-01-2014 16:16 Kompletnie zapomniałem by tu odpisać. Coś mnie tchnęło i dziś wszedłem na SB, bo mam pewien pomysł na niszę. Ku mojemu zdziwieniu problem nadal występuje. Wtedy chodziło mi o edycję pliku. Teraz, gdy klikam ten zielony ołóweczek, wywala mnie z konta - wylogowuje i pojawia się napis 404 page not found. Co do usuwania to problem nie został jeszcze rozwiązany z tego co widzę, bo nadal nie mogę usunąć plików. Próbowałem na różnych przeglądarkach, ba, nawet na różnych systemach. Jeśli tylko ja tak mam, to może to coś z kontem jest nie tak? edit: nie wspominając już o tym, jak działa sam serwis... RE: Pytania - Karczu - 14-01-2014 16:48 A jak działa sam serwis? Jestem na nim non-stop online i działa dobrze. Co do edycji, to właśnie sprawdziłem i u mnie działa normalnie: http://screenshooter.net/1290785/djmcllm - problem masz przy plikach, czy może przy czymś innym? Co do usuwanie to faktycznie mogą być problemy, jednak czy brak możliwości usunięcia starego pliku jest tak wielkim problemem? Polemizowałbym PS. A może próbowałeś edytować plik, który wcześniej próbowałeś skasować? RE: Pytania - Lucas - 14-01-2014 17:20 U mnie strasznie wolno wczytuje wszystko. Inne strony chodzą dobrze, sam nie wiem. Co do edycji to masz rację, próbowałem edytować pliki, które wcześniej próbowałem skasować. Teraz sprawdziłem inne i faktycznie edycja działa. Co do usuwania starych plików - nie, to nie jest wielkim problemem, ale po prostu pamiętałem, że już kilka miesięcy minęło od wykrycia usterki i nadal nie działa.. to nie jest złośliwość. ^^ Tak czy inaczej - dziękuję za rozwianie wątpliwości i pomoc. RE: Pytania - Karczu - 14-01-2014 19:36 A próbowałeś wyczyścić cache? Mieliśmy kilka apdejtów w ostatnim czasie i możliwe, że coś z pamięci Ci zasysa, co nie jest już w pełni kompatybilne z tym, co jest obecnie na serwerze RE: Pytania - Lucas - 14-01-2014 22:52 Jasne, że tak, ale tak jak wspomniałem wyżej, sprawdzałem także na innych systemach (na innych komputerach) i to samo. Ale mniejsza z tym, to aż tak bardzo mi nie przeszkadza, nie szkodzi poczekać te 2-3 sekundy dłużej przy wczytywaniu danej podstrony. |