Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytania - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331)
+---- Wątek: Pytania (/Temat-Pytania-72739)

Strony: 1 2

RE: Pytania - shiks - 06-12-2013 22:17

Witam

Jak usunać swoje dodane pliki?

pozdrawiam

RE: Pytania - michal86ole - 06-12-2013 22:42

Manage -> czerwony "X" po prawej stronie Smile

RE: Pytania - Karczu - 06-12-2013 22:56

Obecnie mamy jakieś problemy z usuwaniem plików z konta, tzn. u niektórych mogą się nie usuwać Smile

I to też polecam robić, bowiem narazie ten bug nie będzie poprawiony. Mamy nieco ważniejsze apdejty do wdrożenia Smile

RE: Pytania - Lucas - 14-12-2013 14:04

Nie dość, że usunąć nie można, to edytować też się nie da.. słabo to wygląda.

RE: Pytania - Karczu - 14-12-2013 19:34

Czego dokładnie nie możesz edytować? U mnie działa edycja plików.

RE: Pytania - Lucas - 14-01-2014 16:16

Kompletnie zapomniałem by tu odpisać. Coś mnie tchnęło i dziś wszedłem na SB, bo mam pewien pomysł na niszę. Ku mojemu zdziwieniu problem nadal występuje. Wtedy chodziło mi o edycję pliku. Teraz, gdy klikam ten zielony ołóweczek, wywala mnie z konta - wylogowuje i pojawia się napis 404 page not found. Co do usuwania to problem nie został jeszcze rozwiązany z tego co widzę, bo nadal nie mogę usunąć plików.

Próbowałem na różnych przeglądarkach, ba, nawet na różnych systemach. Jeśli tylko ja tak mam, to może to coś z kontem jest nie tak?

edit: nie wspominając już o tym, jak działa sam serwis...

RE: Pytania - Karczu - 14-01-2014 16:48

A jak działa sam serwis? Jestem na nim non-stop online i działa dobrze.

Co do edycji, to właśnie sprawdziłem i u mnie działa normalnie: http://screenshooter.net/1290785/djmcllm - problem masz przy plikach, czy może przy czymś innym?

Co do usuwanie to faktycznie mogą być problemy, jednak czy brak możliwości usunięcia starego pliku jest tak wielkim problemem? Polemizowałbym Smile

PS. A może próbowałeś edytować plik, który wcześniej próbowałeś skasować?

RE: Pytania - Lucas - 14-01-2014 17:20

U mnie strasznie wolno wczytuje wszystko. Inne strony chodzą dobrze, sam nie wiem. Co do edycji to masz rację, próbowałem edytować pliki, które wcześniej próbowałem skasować. Teraz sprawdziłem inne i faktycznie edycja działa. Wink Co do usuwania starych plików - nie, to nie jest wielkim problemem, ale po prostu pamiętałem, że już kilka miesięcy minęło od wykrycia usterki i nadal nie działa.. to nie jest złośliwość. ^^

Tak czy inaczej - dziękuję za rozwianie wątpliwości i pomoc. Wink

RE: Pytania - Karczu - 14-01-2014 19:36

A próbowałeś wyczyścić cache? Mieliśmy kilka apdejtów w ostatnim czasie i możliwe, że coś z pamięci Ci zasysa, co nie jest już w pełni kompatybilne z tym, co jest obecnie na serwerze Smile

RE: Pytania - Lucas - 14-01-2014 22:52

Jasne, że tak, ale tak jak wspomniałem wyżej, sprawdzałem także na innych systemach (na innych komputerach) i to samo. Ale mniejsza z tym, to aż tak bardzo mi nie przeszkadza, nie szkodzi poczekać te 2-3 sekundy dłużej przy wczytywaniu danej podstrony. Wink