Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ile zarobię na darmowym? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ile zarobię na darmowym? (/Temat-Ile-zarobie-na-darmowym-72458)

Strony: 1 2

RE: Ile zarobię na darmowym? - maciuus - 09-07-2013 20:39

A ja wam powiem że można 500$ na blogerze zarobić Jerk

RE: Ile zarobię na darmowym? - ovvner - 10-07-2013 08:35

albo nawet i mylion

RE: Ile zarobię na darmowym? - Matty094 - 10-07-2013 22:00

Co wy chcecie od bloggera ja na nim zarobilem 128 dolcow w miesiac Jerk

RE: Ile zarobię na darmowym? - GTraxX - 10-07-2013 22:07

To trzeba mieć nisze i pomysł, hosting na początku to sprawa drugoplanowa.

Moim zdaniem ;P

RE: Ile zarobię na darmowym? - Masterjam - 11-07-2013 08:40

Może i masz rację ale nie da się przewidzieć. Ja zacząłem na blogerze i przez 3 miesiące zarobiłem 0,77$, więc szczerze bardzo cienko. Po konsultacjach z mentorem doszliśmy do wniosku że wykupuję domenę i hosting. Domena 9 zł , hosting 55 zł na pół roku. Przerzuciłem wszystko , poprawiłem co się dało, promowanie i strona ruszyła w ostatnim tygodniu czerwca , koniec miesiąca zamknął się wynikiem 17$ więc po tygodniu prawie wyszedłem na 0 Smile.
W lipcu mam już kwotę prawie dwa razy większą jak widać w sygnaturce.
Moim skromnym zdaniem domena com lub org to podstawa, choć nie zawsze to jest regułą. Młodzi pobiorą i z blogspot.com , starsi i bardziej doświadczenie userzy już mogą się zastanawiać.
Zasada jest taka zrób tak żeby było wiarygodnie

RE: Ile zarobię na darmowym? - xyourneyx - 11-07-2013 08:51

Trzeba przyznać, że blogspoty na początku dużo lepiej się pozycjonują. Dlatego czasem gdy mam fajną niszę to specjalnie na blogspocie dodam Wink

RE: Ile zarobię na darmowym? - KisuShite - 12-07-2013 00:04

Mam dwa blogi - jeden na bloggerze, a drugi własna domena. Powiedzmy, że poświęcam im podobną ilość czasu: blog na własnej domenie ma po kilka (!) odwiedzin dziennie przy częstym dodawaniu postów o średnio na jeża unikalnej treści, a ten na blogger przyciąga setki wejść dziennie przy metodzie kopiuj - wklej. Większą część zarobków (jakieś 95%) pochodzi z darmowego bloggera.

Ile zarobię na darmowym? - Artinesse - 02-03-2018 01:02

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.