Ile zarobię na darmowym? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ile zarobię na darmowym? (/Temat-Ile-zarobie-na-darmowym-72458) Strony: 1 2 |
RE: Ile zarobię na darmowym? - maciuus - 09-07-2013 20:39 A ja wam powiem że można 500$ na blogerze zarobić RE: Ile zarobię na darmowym? - ovvner - 10-07-2013 08:35 albo nawet i mylion RE: Ile zarobię na darmowym? - Matty094 - 10-07-2013 22:00 Co wy chcecie od bloggera ja na nim zarobilem 128 dolcow w miesiac RE: Ile zarobię na darmowym? - GTraxX - 10-07-2013 22:07 To trzeba mieć nisze i pomysł, hosting na początku to sprawa drugoplanowa. Moim zdaniem ;P RE: Ile zarobię na darmowym? - Masterjam - 11-07-2013 08:40 Może i masz rację ale nie da się przewidzieć. Ja zacząłem na blogerze i przez 3 miesiące zarobiłem 0,77$, więc szczerze bardzo cienko. Po konsultacjach z mentorem doszliśmy do wniosku że wykupuję domenę i hosting. Domena 9 zł , hosting 55 zł na pół roku. Przerzuciłem wszystko , poprawiłem co się dało, promowanie i strona ruszyła w ostatnim tygodniu czerwca , koniec miesiąca zamknął się wynikiem 17$ więc po tygodniu prawie wyszedłem na 0 . W lipcu mam już kwotę prawie dwa razy większą jak widać w sygnaturce. Moim skromnym zdaniem domena com lub org to podstawa, choć nie zawsze to jest regułą. Młodzi pobiorą i z blogspot.com , starsi i bardziej doświadczenie userzy już mogą się zastanawiać. Zasada jest taka zrób tak żeby było wiarygodnie RE: Ile zarobię na darmowym? - xyourneyx - 11-07-2013 08:51 Trzeba przyznać, że blogspoty na początku dużo lepiej się pozycjonują. Dlatego czasem gdy mam fajną niszę to specjalnie na blogspocie dodam RE: Ile zarobię na darmowym? - KisuShite - 12-07-2013 00:04 Mam dwa blogi - jeden na bloggerze, a drugi własna domena. Powiedzmy, że poświęcam im podobną ilość czasu: blog na własnej domenie ma po kilka (!) odwiedzin dziennie przy częstym dodawaniu postów o średnio na jeża unikalnej treści, a ten na blogger przyciąga setki wejść dziennie przy metodzie kopiuj - wklej. Większą część zarobków (jakieś 95%) pochodzi z darmowego bloggera. Ile zarobię na darmowym? - Artinesse - 02-03-2018 01:02 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |