[Zamknięty]Czy uważasz że zmarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Czy uważasz że zmarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? (/Temat-Zamkniety-Czy-uwazasz-ze-zmarnowales-czas-zaniedbales-znajomych-itd-przez-lockerz-7199) Strony: 1 2 |
RE: Czy uważasz że smarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - rosa1822 - 16-05-2010 21:14 "hmm, nie wiem, moze" znajomych raczej nie zaniedbałem ale straciłem dużo wolnego czasu który mogłem wykorzystać na coś innego np. na grę w GTA EfLC RE: Czy uważasz że smarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - krzych91 - 17-05-2010 06:58 Na Lockerz spędzam 20 sekund dziennie. Jakim cudem mógłbym kogoś zaniedbać w ten sposób?!?!?!? Co za głupi temat... RE: Czy uważasz że smarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - Athemis - 17-05-2010 07:30 Dajcie żyć! Wszyscy przyjaciele uciekli ode mnie, matka i ojciec nie chcą ze mną gadać, rodzeństwo udaje, że mnie nie zna... Jestem sam Gdzie są moderatorzy w tak durnych przypadkach? Ehh... RE: Czy uważasz że smarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - piotr945 - 21-06-2010 18:14 raczej nie RE: Czy uważasz że smarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - Kilol - 21-06-2010 18:19 - "Hmm, nie wiem, może". Może czasami, ale ogólnie NIE. RE: Czy uważasz że smarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - zone22 - 22-06-2010 15:02 "Nie". W moim przypadku, jak na razie jest przeciwnie, za bardzo zaniedbuje lockerz Chociaż trochę to musi się zmienić RE: Czy uważasz że smarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - candia - 27-06-2010 18:39 Raczej nie , pod końcami miesiąca zawsze przygotowuje się na restocki dlatego z nikim się nie umawiam itp [Zamknięty]Czy uważasz że zmarnowałeś czas, zaniedbałeś znajomych itd. przez lockerz? - Killer - 18-05-2011 11:46 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |