Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kopiowanie filmów YT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Kopiowanie filmów YT (/Temat-Kopiowanie-filmow-YT-71894)

Strony: 1 2 3

RE: Kopiowanie filmów YT - bolo9797 - 11-07-2013 10:39

Bo ile tam osob musi flagowac..

RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 12-07-2013 11:27

Jak chcą kopiować ode mnie to będą mieli usuwane konta skończyło się eldorado dla kopiowania cudzej własności THE END impreza

RE: Kopiowanie filmów YT - Jacuss - 12-07-2013 20:35

Zaoflagowałem z konta gdzie miałem 2 filimi i nie jemu ale mi usuneli Big Grin

RE: Kopiowanie filmów YT - patryk0407 - 12-07-2013 21:22

hahahaahahahhahahahaaha beka

RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 12-07-2013 21:28

(12-07-2013 20:35)Jacuss napisał(a):  Zaoflagowałem z konta gdzie miałem 2 filimi i nie jemu ale mi usuneli Big Grin

Bo źle oflagowałeś pewnie Big Grin

Spam lub treści wprowadzające w błąd-->Zaznacz Naciąganie/oszustwo i zaznacz w którym momencie jest Naciąganie/oszustwo i piszesz że jest

PL: Naciąganie lub oszustwo
US: Scams and fraud lub że tylko Scams, fraud

Kilka takich zgłoszeń i usuwają konto całe lub film to już zależy kto dostanie zgłoszenie w YT impreza ja już dziś chyba zgłosiłem pięć kont z czego z jednym miałem problem ale już zostało usunięte z przyczyn

"Ten film został usunięty z powodu naruszenia zasad YouTube mających na celu przeciwdziałanie spamowi, oszustwom i nieuczciwym treściom komercyjnym." i gra gitara heh.

RE: Kopiowanie filmów YT - maciuus - 13-07-2013 13:14

Pewnie na forum wszyscy sobie nawzajem flagują filmiki Lol

RE: Kopiowanie filmów YT - patryk0407 - 13-07-2013 13:48

A to myślisz że jak jest? Big Grin
to konkurencja, biznes to biznes Lol

RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 13-07-2013 21:27

Kopanie sobie dołów nie jest dobrym pomysłem bo samemu się wpada.... beka

RE: Kopiowanie filmów YT - JaviDesire - 14-07-2013 02:12

Ja osobiście nikomu nie flaguję filmów, nawet jak mój ktoś skopiuje (pod warunkiem, że nie usunie znaku wodnego), ale jeżeli uda mi się znaleźć osobę, która mi sflagowała film to wtedy nie ma litości.

Jeden koleś nie dość, że był na tyle perfidny i skopiował film, mój sflagował to jeszcze całego posta ze strony wrzucił na swojego bloga, a że był to mój bardzo dochodowy filmik to krew mi się zagotowała.
Jego pech, że blog stał na blogerze, na drugi dzień już nie było jego filmów ani bloga.

Ja wyznaję zasadę: nie szkodzić innym. Niestety inni są zdania: konkurencję trzeba tępić.

Ale jak kolega wyżej wspomniał może to być miecz obusieczny, ty dziś sflagujesz komuś, jutro sflagują tobie.

RE: Kopiowanie filmów YT - MixKosa - 14-07-2013 10:15

Myślałem że wyjdę z siebie jak zobaczyłem dziś przed chwilą koleś skroił ode mnie siedem filmów mało tego wszystko puścił w jednym czasie ale już tyko dwa zostały do usunięcia mi impreza, pacząc jak działają pracownicy YT to żal mi ich zamiast usunąć film zgłaszany oni usuwają tylko film a całość zostawiają ale z tego co zauważyłem są pracownicy co mają mózgi i bez Xpokerface oni chyba są ślepi że koleś ma multum tego przesłane a blokują tylko część.