Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD (/Temat-Naprowadzenie-nowego-na-zarabianie-w-PPA-PPD-71753)

Strony: 1 2

RE: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - surfer0700 - 27-06-2013 14:56

(27-06-2013 14:53)Vister81 napisał(a):  Fakt faktem, ale to są nisze "oklepane", i bez mocnej promocji nie zarobi nawet 100$ Tongue

Mocnej promocji? beka
No jeżeli wrzucenie niszy na bloga i pingowanie jest taką mocna promocja to widzę że jesteś PRO SEO EARNEREM Jerk

RE: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - Vister81 - 27-06-2013 15:34

Surfer, nie każdy dostaje od Google takiego kopa, że zwykłe umieszczenie wpisu w Google, przy OGROMNEJ konkurencji, pozwala dostać się w TOP10 Smile Ty, jako ktoś doświadczony, powinieneś to wiedzieć... pokerface

RE: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - surfer0700 - 27-06-2013 15:35

1. Nie jestem doświadczony.
2. Skoro nie wiesz jak jest to nie pisz. Po co zniechęcasz ludzi i wprowadzasz ich w błąd? Zarobić się da i wcale tak dużo pracy nie potrzeba.

RE: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - Vister81 - 27-06-2013 15:38

Skoro wiesz lepiej, to nie będę już nic na ten temat pisać Smile

RE: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - Szakallt - 27-06-2013 16:30

surfer ma racje. Ja osobiście na jednym filmiku na yt zarabiam ok 5-40$ dziennie Wink wrzucenie filmiku na yt nie wymaga dużo czasu i pracy. Wystarczy zrobić to przed innymi a później tylko pilnować pozycji Tongue

RE: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - Super Khan - 28-06-2013 01:14

W takim razie, biorę się do pracy. Całą noc mam na wykombinowanie czegoś dobrego.
Dzięki surfer za niszę Heart

RE: Naprowadzenie nowego na zarabianie w PPA/PPD - surfer0700 - 28-06-2013 11:12

(27-06-2013 16:30)Szakallt napisał(a):  surfer ma racje. Ja osobiście na jednym filmiku na yt zarabiam ok 5-40$ dziennie Wink wrzucenie filmiku na yt nie wymaga dużo czasu i pracy. Wystarczy zrobić to przed innymi a później tylko pilnować pozycji Tongue

Niekoniecznie przed innymi. Bynajmniej jak ja zaczynałem z PPA to na YouTube roiło się już od filmików to większości nisz. Mimo to udało mi się wyminąć konkurencje, więc nie zawsze przed znaczy najlepiej. No chyba że nisza jest bezkonkurencyjna, to wtedy $$$ wpadają że aż miło Jerk