Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO (/Temat-Sprzedam-Konto-PayPal-zarejestrowane-w-UK-mail-21-80-funtow-TANIO-71743)

Strony: 1 2

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - sefakir - 26-06-2013 17:47

Sprawdz w ustawieniach konta paypal czy masz wazna dodana karte kredytowa itp.

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - lolo12 - 26-06-2013 17:47

Ja mam brata w angli i teoretycznie mógłbym z Toba ubić interes, ale najpierw musiałbym zobaczyć kase na swoim koncie PP.

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - Szaman1644 - 26-06-2013 17:49

Jak coś to pisz na privka. Pomogę ci przelać kaskę.

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maax6 - 26-06-2013 19:08

Autorze tematu, proszę o odpowiedź na moje PW

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - GreenDay - 26-06-2013 20:11

Zastanów sie dobrze czy chcesz je sprzedawać, bo z takim kontem oszust ci może tyle długów narobić że przez dwie dekady będziesz je spłacał Big Grin
Samo konto zweryfikowane wielu osobom by sie przydało, nawet bym ci znalazł osoby co ci dużo dużo więcej kasy za takie konto dadzą, ale nie pisz nie pomoge ci w tym bo potem komornik przyjdzie i będziesz miał do mnie pretensje Big Grin

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 26-06-2013 20:42

Chyba już wiem w czym jest problem : brak karty kredytowej . W UK jak mieszkałem to nie wiem czemu nie było problemu . Teraz z ciekawości chciałem coś kupić w sklepie internetowym logując się na konto z polskiego IP i zapłacić przez PayPal to wszystko szło dobrze do momentu zapłaty . Kiedy już miałem płacić PayPal kazał mi dodać kartę do konta PayPal . Niestety polska karta nie zadziałała a angielskiej nie mam . Więc wydaje mi się , że tu tkwi problem : brak przypisanej do PayPal angielskiej karty .

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maax6 - 26-06-2013 22:33

Jesli nadal chcesz wymiany odezwij sie na PW

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 27-06-2013 11:21

PAyPal w końcu odpowiedział : "
1.
Click 'Profile' near the top right of the page
2.
Select 'My Money'
3.
Click 'Add' next to bank accounts or cards to complete your account setup "

Czyli tak jak myślałem . Trzeba dodać kartę albo konto bankowe . Jeśli ktoś ma jakąś niepotrzebną kartę ( albo numery karty ) , którą mógłbym użyć do dodania do konta to po wypłacie podzielę się z tą osobą pół na pół pieniędzmi .

.

RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - daniel42na - 27-06-2013 11:23

http://www.paypalvcc.com/products/Virtual-Credit-Card-For-Paypal-Verification.html
oczywiście można znaleźć taniej, jak Ci zależy to znajdziesz..
na pewno wyjdziesz na tym lepiej niż na dzieleniu się z kimś.

[Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - surfer0700 - 01-08-2013 00:00

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.