![]() |
[Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO (/Temat-Sprzedam-Konto-PayPal-zarejestrowane-w-UK-mail-21-80-funtow-TANIO-71743) Strony: 1 2 |
RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - sefakir - 26-06-2013 17:47 Sprawdz w ustawieniach konta paypal czy masz wazna dodana karte kredytowa itp. RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - lolo12 - 26-06-2013 17:47 Ja mam brata w angli i teoretycznie mógłbym z Toba ubić interes, ale najpierw musiałbym zobaczyć kase na swoim koncie PP. RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - Szaman1644 - 26-06-2013 17:49 Jak coś to pisz na privka. Pomogę ci przelać kaskę. RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maax6 - 26-06-2013 19:08 Autorze tematu, proszę o odpowiedź na moje PW RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - GreenDay - 26-06-2013 20:11 Zastanów sie dobrze czy chcesz je sprzedawać, bo z takim kontem oszust ci może tyle długów narobić że przez dwie dekady będziesz je spłacał ![]() Samo konto zweryfikowane wielu osobom by sie przydało, nawet bym ci znalazł osoby co ci dużo dużo więcej kasy za takie konto dadzą, ale nie pisz nie pomoge ci w tym bo potem komornik przyjdzie i będziesz miał do mnie pretensje ![]() RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 26-06-2013 20:42 Chyba już wiem w czym jest problem : brak karty kredytowej . W UK jak mieszkałem to nie wiem czemu nie było problemu . Teraz z ciekawości chciałem coś kupić w sklepie internetowym logując się na konto z polskiego IP i zapłacić przez PayPal to wszystko szło dobrze do momentu zapłaty . Kiedy już miałem płacić PayPal kazał mi dodać kartę do konta PayPal . Niestety polska karta nie zadziałała a angielskiej nie mam . Więc wydaje mi się , że tu tkwi problem : brak przypisanej do PayPal angielskiej karty . RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maax6 - 26-06-2013 22:33 Jesli nadal chcesz wymiany odezwij sie na PW RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - maclogan - 27-06-2013 11:21 PAyPal w końcu odpowiedział : " 1. Click 'Profile' near the top right of the page 2. Select 'My Money' 3. Click 'Add' next to bank accounts or cards to complete your account setup " Czyli tak jak myślałem . Trzeba dodać kartę albo konto bankowe . Jeśli ktoś ma jakąś niepotrzebną kartę ( albo numery karty ) , którą mógłbym użyć do dodania do konta to po wypłacie podzielę się z tą osobą pół na pół pieniędzmi . . RE: [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - daniel42na - 27-06-2013 11:23 http://www.paypalvcc.com/products/Virtual-Credit-Card-For-Paypal-Verification.html oczywiście można znaleźć taniej, jak Ci zależy to znajdziesz.. na pewno wyjdziesz na tym lepiej niż na dzieleniu się z kimś. [Sprzedam] Konto PayPal zarejestrowane w UK + mail ! 21,80 funtów - TANIO - surfer0700 - 01-08-2013 00:00 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |