![]() |
Problem z kupującym. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Problem z kupującym. (/Temat-Problem-z-kupujacym-71713) Strony: 1 2 |
Odp: Problem z kupującym. - Forever555 - 28-06-2013 22:29 Wyszło na to, że chomika zablokował mi dożywotnio Wysłane z Galaxy Mini2 ![]() RE: Problem z kupującym. - GreenDay - 28-06-2013 23:07 To słabo się starasz, co ty mu powiedziałeś że ci zablokował ![]() Skoro on nie ma skrupułów to pieprz dobre wychowanie i mu sklep rozpieprz i po kłopocie, na przyszłość będzie miał nauczkę. Mi by już dawno oddał tego chomika i jeszcze dopłacił za straty moralne ![]() RE: Problem z kupującym. - Forever555 - 29-06-2013 06:30 Nic mu nie powiedziałem... Ten idiota powstawiał na całym chomiku linki z adf.ly i pewnie z linkami się jeszcze reklamował.A jak bym napisał do adminów chomikuj.pl o kradzieży konta.? Bo to on właśnie zrobił. |