Nabijanie wysw + like youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Nabijanie wysw + like youtube (/Temat-Nabijanie-wysw-like-youtube-71674) Strony: 1 2 |
RE: Nabijanie wysw + like youtube - separacja - 29-06-2013 16:20 Enhanceviews - Komentarze AddMeFast - Like u2bviews - Wyświetlenia + Like Ja tak korzystam, to znaczy mam zamiar korzystać, bo chwilowo zawiesiłem pracę nad PPA, lecz punkty stale się nabijają. RE: Nabijanie wysw + like youtube - Mrostry0407 - 29-06-2013 16:23 Ja póki co korzystam z Enhance views ( W 2 dni narobiłem sobie 15k punktów (jakoś 5-6H roboty) + 1k punktów na SYV, w pełni automatyczne, także lajcik + Polecam opcje komentarze za 450 punktów w enhance views, wystarczy że napiszesz jakiś komentarz i dostajesz punkty po poprawnej weryfikacji ( Jakieś bzdety wyssane z palca stykną) RE: Nabijanie wysw + like youtube - potas119 - 29-06-2013 20:37 Syv trzeba kupic premium zeby normalnie unkcjonowac.. |