Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ (/Temat-Wykonam-wszystko-co-zwiazane-z-YT-FB-G-71598)

Strony: 1 2 3

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - bolo9797 - 26-06-2013 14:49

On nie spamuje tylko uswiadamia innym ze mozna kupic to co ty oferujesz 4x taniej.

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - ThePro - 26-06-2013 14:51

Naprawdę jesteś żałosny, nie reklamuje się, po prostu nie jesteś zbyt konkurencyjny z ofertami z fiver Wink

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - MacieG - 26-06-2013 14:52

Bitu to forum nie jest do kłutni, ja wyraziłem swoją opinię, a ty zaczynasz spamować, jeśli był byś ogarnięty to byś się powstrzymał, a nie nabijał posty i żebrał na koszulke.

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - bitu92 - 26-06-2013 15:00

Dobra temat do zamknięcia bo się spam stworzył

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - MacieG - 26-06-2013 15:05

Bo się spam stworzył? Czy wyszło twoje prawdziwe oblicze? Żebrak.

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - bitu92 - 26-06-2013 15:07

żebrak to możesz byćty ;9 zapytałem czy pożyczysz mi 60 gr , a ty zacząłeś się cisnąć .
A żebrak dla twojej wiadomości to ten co stoi na ulicy i prosi żeby dać , a nie pożyczyć .

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - MacieG - 26-06-2013 15:10

Tak ty byś oddał? Oszuście.

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - bitu92 - 26-06-2013 15:17

Przed chwilą żebrak teraz oszust haha , pomyśl wgl co ty piszesz bo chyba się naćpałeś..
Oddaje większe sumy a nie 60 gr hahahha ty ostatnio prosiłeś żebym ci dal bota do nabijania pkt tego nie napiszesz? Oszuście haha
Edit
A co do twojego pierwszego posta nie napisałem czy dasz czy pożyczysz hahhaa , i nie odpisałem wkurwiony tylko napisałem 'robie ci konkurencje Big Grin' , bo ty wcześniej na gg mi napisałeś 'ejj kur** czemu mi robisz konkurencje czy coś w tym stylu' haha dziecko ogarnij sie Smile

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - szczygielek - 26-06-2013 15:26

Zlecenie zrealizowane

Opinia: Fani co prawda są, po realizacji troche znikają, lecz nie tak notorycznie. Co do ceny nie wysoka, chodź troszke wyższa niż wy proponujecie. Trochę mnie zdenerwowało, to że po wykonaniu piszesz, że już musze płacić, nie mogę poczekać aż zobaczę czy nie znikną przypadkiem wszyscy fani. Straszenie, negatywnym komentarzem nic nie da Smile. Zapłaciłem 4,8PLN, jeszcze jestem winien 1,2PLN. Żeby nie było oddam w przyszłym tygodniu.

Komentarz NEUTRALNY

RE: Wykonam wszystko co związane z YT , FB , G+ - MacieG - 26-06-2013 15:58

'ejj kur** czemu mi robisz konkurencje czy coś w tym stylu'
WTF?

odbijam ci zlecenia wiesz o tym?
15:26
http://zarabiam.com/Temat-Wykonam-wszystko-co-zwiazane-z-YT-FB-G-71598
looknij se
Ja
Nie odbijasz dzieciaczku?
15:29
Ja działam na allegro.