Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. (/Temat-Prawda-czy-fake-z-tym-zarabianiem-poczatki-ogolne-pytania-71401)

Strony: 1 2 3

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - N55 - 20-06-2013 18:14

Nie przesadzajcie, że jest tak prosto.

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - CMRR - 20-06-2013 18:18

Początki są trudne ale później idzie już z górkiSmile

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - Dominik1010 - 20-06-2013 18:36

To zależy od twojej pracy, jak masz czas i dobre pomysły na nisze to polecam ci PPA http://firecash.org/register/by/173465 gdzie przy twoim zaangażowaniu możesz dużo zarobić, dla przykładu 1 osoba dzisiaj już wyciągnęła 250$.

Jeśli nie chcesz za dużo pracować to po prostu postaw sobie bloga o czymś dodawaj regularnie posty i dawaj jakieś linki skracane przez adf,ly i możesz też wkleić skrypt przez który jak ktoś wejdzie na twoją stronke/bloga będzie musiał obejrzeć reklamy adf.ly (5 sekund) za co ty dostajesz kase. Zarobisz na tym mniej niż na PPA ale za dużo się przy tym nie narobisz.

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - Itaru - 20-06-2013 20:06

Ja zaczynałem od buxów i od surfbarów, ale ogólnie stanęło na ppa, do którego wciągnął mnie kolega z klasy Tongue, faktycznie z początku było dość ciężko coś zarobić, ale gdy wpadło to pierwsze pobranie byłem tak z siebie dumny Big Grin, od tamtego momentu zaczęło mi co raz lepiej iść i tak cały czas idę sobie powoli i do przodu , więc jak najbardziej polecam ci PPA Wink Nic nie musisz inwestować i jest to sprawdzony zarobek, na tym forum co jakiś czas pojawiają się nisze, które warto zakupić, zwróci się na pewno Wink Lecz możesz również próbować metodą prób i błędów, aż w końcu znajdziesz plik, który będą ci pobierali Lol Możesz poszukać i wybrać również mentorów, którzy za zarejestrowanie się z reflinka będą ci w tym pomagali Smile

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - makingmoney - 20-06-2013 20:50

...

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - N55 - 21-06-2013 20:05

Trudno tylko trafić na dobrego mentora.

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - Dominik1010 - 21-06-2013 20:18

Nie zawsze trudno trafić na dobrego mentora, trzeba po prostu wiedzieć gdzie szukać a się znajdzie to co się chce.

Cytat:O czym wy piszecie? Przecież w necie nie da się zarobić pieniędzy haha to głupota
To że ktoś jest zainteresowany takim zarobkiem i chce znać propozycje i opinie innych to chyba nic złego, więc nie wiem z czego ryjesz ale ty też jakoś kiedyś musiałeś zacząć.

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - bedi25 - 23-06-2013 18:38

Jasne, w internecie można zarobić i to nawet sporo. Na początku jednak będzie ciężko i zarobi się kilka centów, ale jak ktoś ma dużo czasu i cierpliwości to z czasem będzie zarabiał coraz więcej. Polecam buxy, manualsurfy.

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - Knoh - 23-06-2013 19:13

Da się patrząc po galerii którą kolega wcześniej wysłał Wink. Ja sam się na razie męczę z PPA bo nic nie zarobiłem ale wierze że zarobki przyjdą z czasem Wink

RE: Prawda czy fake z tym zarabianiem? / początki ogólne pytania. - Ballhaus - 29-09-2013 11:57

Można zarobić tylko to wymaga czasu i mocny oczu by czytać o nowych sposobach Smile najlepiej to przejrzeć galerię innych użytkowników dowody ma się na ręce Smile