[Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci (/Temat-Sprzedam-Doladowania-do-kazdej-sieci-71194) |
RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - lolo12 - 16-06-2013 13:43 (16-06-2013 13:36)Narodowiec1920 napisał(a): Maniek to może być americanhistroy przecież a histroy znał mojego PP. Sam nie wiem czemu on używał mojego pp i jaki miało to sens. Aha. To swojego Paypala im też podałes bo przeciez z tego meila wysyłali kase za doładowania po czym składali spór o nieautoryzowaną transakcje. Wyślij mi na PP: [email protected] Jeden grosz i będę widział czy jesteś Sebastian Kalisz. User Maniek1997 posługiwał się takimi danymi. Czekam na odp. Ale chyba nic mądrego nie wymyślisz. RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - Narodowiec1920 - 16-06-2013 14:04 Nazywam sie tak rzeczywiście ale to ON PODSZYWAŁ SIE PODE MNIE! JA NIE JESTEM MANIEK macie screen jak chcecie Ten Marcin to konto od Americana... RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - tomazzi - 16-06-2013 14:15 używał, podszywał .... wszystko tu śmierdzi jak nieświeża ryba osobiście radze każdemu omijanie interesów z narodowiec szerokim łukiem bo później będzie płacz wielu w razie wtopy i prośby o pomoc co zrobić by odzyskać pieniądze ktoś gdzieś pisał dobrze w 1 temacie : 100 wartościowych postów i 100 repów za transakcje z kimś i dopiero wtedy możność założenia tematu ze swoją ofertą wielu leniwych infantylnych oszustów przegoniłyby te ograniczenia wtedy z forum może warto administracjo pomyśleć nad takim rozwiązaniem ? RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - Narodowiec1920 - 16-06-2013 14:22 a co ty możesz kurwa wiedzieć. nigdy ze mną nie robiłeś interesów, wpie....lasz sie i myślisz że wszystko wiesz. JA NIE JESTEM OSZUSTEM JPRDL KURWA CZEPIAJCIE SIE AMERICANA A NIE MNIE! RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - swawolny_senior - 16-06-2013 14:28 kurwa to po włosku zakręt gdzie zakręty człowieku robisz ? miałem sam coś kupić, ale widząc takie bredniowate tłumaczenia, że coś korzystał, wykorzystywał, podszywał to ja dziękuję ale z podejrzanymi typkami jak ty narodowiec tak bełkotliwie się tłumaczącymi jeszcze żadnych transakcji nie przeprowadzam RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - Narodowiec1920 - 16-06-2013 14:32 Temat do zamknięcia. RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - szczygielek - 16-06-2013 14:32 GaduAir już nie ma . Kupie plus 5zł za 3zł jeśli wyślesz pierwszy PS. nie wymagaj, aby ktoś wysyłał Ci pierwszy pieniądze, skoro masz niższą reputacje od niego. Po tym temacie i wypowiedziach innych można wywnioskować, że coś kręcisz RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - Narodowiec1920 - 16-06-2013 14:35 Nic nie kręce. Wystarczyło że raz nieświadomie współpracowałem ze oszustem czyli americanem i teraz to sie ciągnie... RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - szczygielek - 16-06-2013 14:39 patrzy wyzej. Chętny? RE: [Sprzedam] Doładowania do każdej sieci - daniel42na - 16-06-2013 14:40 Nie chce się wtrącać, wymądrzać czy tam offtopować.. ale skoro wy tutaj urządzacie sobie taką ruchawke to dodam coś od siebie początkowo też myślałem że americanhistory i narodowiec to te same osoby, nawet nicki z tej samej kategorii... jednak używając google można bardzo szybko dojść do pełnych danych narodowiec1920, gg i email używany przez niego od lat w przeróżnych serwisach.. szczerze wątpie aby był on oszustem. |