pasywny zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: pasywny zarobek (/Temat-pasywny-zarobek-71068) |
RE: pasywny zarobek - konradPLN - 24-11-2013 01:01 @Kilian Widać że nie znasz kompletnie plus 500, poza tym faktycznie troche za bardzo gwiazdorzysz. Od kilku miesięcy piszesz o blogu nt giełdy a nie widać efektów , w swoim temacie też nic nie wrzucasz jakbyś już w ogóle nie inwestował ,albo wszystko przegrał... Ale do rzeczy. Obrót bonusem ,aby móc go wypłacic jest jak najbardziej możliwe .Oczywiscie trzeba dużo kupować i sprzedawać ,ale to normalne że musi być ten obrót. Co do zarobku to znam osoby które z bonusu 50zł zrobiły kilkaset złotych .Taką kasą można juz obracać ,zważywszy że plus 500 podobno nie jest dla profesjonalistów ( ) ) Najlepiej wejsc z własnym kapitałem ,ale bonusem można sobie pograć i poczuć bez straty własnej kasy co to inwestycja prawdziwej kasy. Demo tego nie da. PS1 W obrocie nie chodzi o ilość zakupionych akcji czy waluty.Jest tam system punktów ktore są nam naliczane za kupno akcji itd Musimy ich zdobyć bodajże 60 . Przykładowo zakup złota to 2pkt a zakup 1000$ to 0.3pkt. PS2 Zgadzam się z drugą częścią postu Kiliana jednak autor chyba chce na początek coś zarobic na drobne wydatki a nie zakładać firmę Pozdrawiam RE: pasywny zarobek - Kiljan - 24-11-2013 01:09 (23-11-2013 20:39)thc19905 napisał(a):No to słucham ile razy trzeba obrócić każdą złotówkę z tych 75zł aby móc całość wypłacić? No ale wiem, że nie odpiszesz więc odpowiem sam sobie przy okazji pokazując jak perfidnym kłamcą jesteś:(23-11-2013 19:53)Kiljan napisał(a):zacznij normalnie doradzać trzeba to obrócić kilkanaście razy i nie wciskam kitu tak jak ty i nie spamuję! Znalazł się wielki inwestor haha(23-11-2013 19:26)thc19905 napisał(a): spróbuj coś na giełdzie plus 500 masz bonus 75 zł można to obrócić w godną kasętak i musi obrocic to o kilkaset tysiecy czy milionow? Takie bonusy nie mają na celu wypłacenie tego a zachecenie do biznesu, wiec jesli zamierzam tak spamowac i wciskac takie propozycje to sobie odpusc bo tym bonusem to i bez wymaganego obrotu moglby sobie du.e podetrzec. 5 000 zł jest warta 2,48 punktów handlowca. Aby wypłacić bonus należy zdobyć 60 punktów handlowca. 60/2,48=24,19 tak więc 24.19*5000=120950zł 120950/75= 1612,66 tak więc każdą złotówkę TRZEBA OBRÓCIĆ O 1612 ZŁ. Zapewne to jest to kilkanaście razy? Dodatkowo mały haczyk: Bonus wygasa po 3 miesiącach. Jeśli ktoś z 75zł w ciągu 3 miesięcy zrobi 120 tysięcy to bill gates może mu najwyżej buty czyścić. Co się dzieje z tym forum... Jedni zachęcają do kupowania złota, którego nie dostaną, inni zachęcają do złodziejskich brokerów i kłamią w żywe oczy... (24-11-2013 01:01)konradPLN napisał(a): @Kilian Gwiazdorze? Naoglądałeś się za dużo reklam. Wybacz mi, że nie będę pozwalał na okłamywanie ludzi i obiecywanie im gruszek na wierzbie, jeśli ktoś twierdzi, że plus500 jest dobrą platformą znaczy tylko, że nie korzystał z innych. Mój blog jest w trakcie tworzenia, jednak giełda to moje hobby a nie sposób na życie więc nie zajmuje się nią całymi dniami Zrobili z 75zł kilkaset, ok nie ma sprawy ale co z tego skoro nigdy na oczy tego nie zobaczyli? To tak jak założyć sobie konto demo i zrobić tam miliony, efekt identyczny. RE: pasywny zarobek - thc19905 - 24-11-2013 10:54 (24-11-2013 01:09)Kiljan napisał(a):(23-11-2013 20:39)thc19905 napisał(a):No to słucham ile razy trzeba obrócić każdą złotówkę z tych 75zł aby móc całość wypłacić? No ale wiem, że nie odpiszesz więc odpowiem sam sobie przy okazji pokazując jak perfidnym kłamcą jesteś:(23-11-2013 19:53)Kiljan napisał(a):zacznij normalnie doradzać trzeba to obrócić kilkanaście razy i nie wciskam kitu tak jak ty i nie spamuję! Znalazł się wielki inwestor haha(23-11-2013 19:26)thc19905 napisał(a): spróbuj coś na giełdzie plus 500 masz bonus 75 zł można to obrócić w godną kasętak i musi obrocic to o kilkaset tysiecy czy milionow? Takie bonusy nie mają na celu wypłacenie tego a zachecenie do biznesu, wiec jesli zamierzam tak spamowac i wciskac takie propozycje to sobie odpusc bo tym bonusem to i bez wymaganego obrotu moglby sobie du.e podetrzec. ja wpłacam i wypłacam i nie ma żadnego problemu jesteś śmieszy ze swoimi spekulacjami o plus 500 szkoda ciebie słuchać kolega napisał 60 razy trzeba obrócić a to nie jest żaden problem masz czas 3 miesiące a tak na marginesie to w miesiąc to zrobisz. Ale ty udowadniasz że nie masz zielonego pojęcia o giełdzie gdzieś tam coś przeczytałeś i piszesz bzdury że nie wypłacają i o knf piszesz a jak podaję ci informacje co i jak to ignorujesz to bo jak pisałem jesteś zielony w tych tematach i tylko myślisz że masz racie a tak naprawdę to nic mię nie udowodniłeś jak na razie tylko w dyskusje zemną toczysz bez sensu i ludziom udowadniasz że lich ścibie biznesmen RE: pasywny zarobek - Kiljan - 24-11-2013 13:54 No i tym postem pokazałeś, że nie masz o giełdzie ani o plus500 pojęcia, zeby wyplacic musisz zyskac 60 punktow handlowca, kazde obrocone 5 tysięcy to 2.49 jesli dobrze pamietam, tak wiec przestan ludzi wprowadzac wreszcie w blad, kazda zlotowke trzeba obrocic ponad 1600 razy a ty piszesz o calosci bonusu, ze trzeba 60 razy, puknij sie w ten pusty leb jak nie masz o niczym pojecia i myslisz, ze ludzie tutaj sa debilami i beda wierzyc w twoje bajki. Co do knf zadalem ci pytanie, dlaczego w takim wypadku nie robia nic aby zniknac z listy ostrzezen? RE: pasywny zarobek - thc19905 - 24-11-2013 14:20 (24-11-2013 13:54)Kiljan napisał(a): No i tym postem pokazałeś, że nie masz o giełdzie ani o plus500 pojęcia, zeby wyplacic musisz zyskac 60 punktow handlowca, kazde obrocone 5 tysięcy to 2.49 jesli dobrze pamietam, tak wiec przestan ludzi wprowadzac wreszcie w blad, kazda zlotowke trzeba obrocic ponad 1600 razy a ty piszesz o calosci bonusu, ze trzeba 60 razy, puknij sie w ten pusty leb jak nie masz o niczym pojecia i myslisz, ze ludzie tutaj sa debilami i beda wierzyc w twoje bajki. Co do knf zadalem ci pytanie, dlaczego w takim wypadku nie robia nic aby zniknac z listy ostrzezen?ty nie masz pojęcia nie ośmieszaj się co ty w ogóle piszesz człowieku ogarnij się ty ludzi wprowadzasz w błędy ja obracałem 75 zł w 2 tygodnie 60 pkt zdobyłem na luzie a ty jakieś śmieszne rzeczy piszesz nie masz zero pojęcia o giełdzie i daj sobie spokój z giełdom tak jak napisał ci kolega do góry że zbankrutowałeś i wielka frustracie RE: pasywny zarobek - Kiljan - 24-11-2013 14:29 daj spokój z "giełdom"... i to wszystko mówi na twój temat, nadal nie wiesz co to są punkty handlowca, w ogóle grałeś kiedykolwiek na giełdzie? Nadal nie odpowiedziałeś na żadne pytanie, a do mojego zbankrutowania to sądzę, że każdy chciałby tak bankrutować RE: pasywny zarobek - thc19905 - 24-11-2013 14:39 (24-11-2013 14:29)Kiljan napisał(a): daj spokój z "giełdom"... i to wszystko mówi na twój temat, nadal nie wiesz co to są punkty handlowca, w ogóle grałeś kiedykolwiek na giełdzie? Nadal nie odpowiedziałeś na żadne pytanie, a do mojego zbankrutowania to sądzę, że każdy chciałby tak bankrutować Nie wiem z kąd masz te wyliczenia ale dobra ja z bonusu w 2 tygodniezrobiłem 260 zł z kilkoma minusami co prawda i zdobyłem te 60 punktów handlowca więc nie wiem jakim cudem ty masz takie wyliczenia że aż tak trzeba to obrócić... RE: pasywny zarobek - Kiljan - 24-11-2013 14:40 (24-11-2013 14:39)thc19905 napisał(a):(24-11-2013 14:29)Kiljan napisał(a): daj spokój z "giełdom"... i to wszystko mówi na twój temat, nadal nie wiesz co to są punkty handlowca, w ogóle grałeś kiedykolwiek na giełdzie? Nadal nie odpowiedziałeś na żadne pytanie, a do mojego zbankrutowania to sądzę, że każdy chciałby tak bankrutować I widzisz znowu kłamiesz, ostatnio twierdziłeś, że z bonusu w 3 tygodnie zrobiłeś 1500zł, dlaczego wprowadzasz ludzi kolejny raz w błąd? Co do obrotu: Wymagania bonusu: Aby wypłacić darmowy bonus jest wymaganych 60 punktów TP (punktów handlowca). Jeden bonus na gospodarstwo domowe/adres IP. Bonus wygasa po 3 miesiącach. 5 tysięcy w EUR/USD 0,24TP czyli, żeby obrócić na euro/dolar trzeba obrócic kwotą 1250000, te zaledwie 100 tysięcy to jest przy zakupie akcji wig, tak wiec w rzeczywistosci jest jeszcze gorzej, sadzilem na poczatku ze punkty sa stale za kazde 5k obrotu. Ropa 0,85 Złoto 0,76 Czyli tak jak mówiłem, BONUSU NIE MA SZANS URATOWAĆ RE: pasywny zarobek - aka - 24-11-2013 14:43 Cytat:Aby uwolnić bonus w Plus500 i wypłacić go należy zdobyć 60 punktów handlowca. Punkty te zdobywamy za dokonywanie inwestycji. Przysługuje nam różna ich ilość, za różne aktywa, którymi handlujemy. Poniżej przedstawiamy kilka najpopularniejszych aktyw i odpowiadającą im sumę zdobytych punktów za każdą transakację o wartości 5000 zł: Notka z pewnego bloga RE: pasywny zarobek - Kiljan - 24-11-2013 14:48 (24-11-2013 14:43)aka napisał(a):Dzwignia przy samym darmowym bonusie oznacza jedno - natychmiastowe wykluczenie z gry. Nie będzie cie stać, żeby utrzymać 0.01 lota na eurodolarze przy standard dzwigni 1:100 wiec tutaj pozostaje gra na takich instrumentach jak miedźCytat:Aby uwolnić bonus w Plus500 i wypłacić go należy zdobyć 60 punktów handlowca. Punkty te zdobywamy za dokonywanie inwestycji. Przysługuje nam różna ich ilość, za różne aktywa, którymi handlujemy. Poniżej przedstawiamy kilka najpopularniejszych aktyw i odpowiadającą im sumę zdobytych punktów za każdą transakację o wartości 5000 zł: |