Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Anulowanie nagrody za króliki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Anulowanie nagrody za króliki (/Temat-Rozwiazane-Anulowanie-nagrody-za-kroliki-7095)

Strony: 1 2 3

RE: Anulowanie nagrody za króliki - Sportomaniak - 26-05-2010 13:47

(26-05-2010 13:34)NaoS napisał(a):  Kurka, to co teraz zrobić?
Zamówić pierw jakąś mała nagrodę jak tapetę czy kubek, żeby sprawdzić czy nie anulują ?
A to temat w którym wszyscy zapewniają że za to NIE BĘDZIE żadnych konsekwencji :/

http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=3053&page=14

Tapete ? Kolego, im to powiewa za przeproszeniem, czy ktos komu wysylaja tapete, ma FAKE konto czy nie. Dopiero przy wiekszych zamowieniach, zamowieniach, ktore ida droga 'paczkową', konto jest odpowiednio weryfikowane.

RE: Anulowanie nagrody za króliki - Tech - 26-05-2010 14:18

No najlepiej by było zamówić skina na ipoda, dla przetestowania, ale oczywiście nie ma już ich na restocku, a ze sklepu nie możemy zamawiać [img]http://img375.imageshack.us/img375/6282facepalmh.gif[/img]

Ogólnie z Lockerz jest coraz gorzej i gorzej. Dawniej nagrody faktycznie można było ZAMÓWIĆ, a nie tylko na nie popatrzeć, a anulowania nagród były taką abstrakcją, że nawet rzadko zdarzały się tym co faktycznie oszukiwali. No a teraz? Jak już masz niesamowite szczęście i ci się uda coś zamówić to jeszcze pozostaje kwestia czy ci się Lockerz nie przyczepi do jakiś 2ptz zarobionych "na czarno". A nasze problemy to tylko wierzchołek góry, patrzyłem ostatnio po amerykańskich forach i oni to tam dopiero mają - okazuje się, że shop nie działa tak jak powinien i wieeeele nagród tam kupionych jest po prostu anulowane (z różnych przyczyn). Gdzieś mi się nawet przewinął przypadek, że komuś odwołali xboxa i jeszcze kasy nie zwrócili [img]http://img375.imageshack.us/img375/6282facepalmh.gif[/img]

Ale co my tam możemy zrobić... Powinniśmy się w ogóle cieszyć, że coś takiego jak Lockerz zaistniało.

RE: Anulowanie nagrody za króliki - SZAFI - 26-05-2010 14:29

Lockerz to złodzieje xD...

Pamietam na restockach listopadowych itp ... gry były dostępne koło 10 min a teraz w 1 minute nie ma głupiej gry na DS...
Albo pamietam dawniej XBOX 360 leżał około 2-3 minuty ! a teraz... 10 sekund i po ptokach... teraz można jedynie liczyć na ostrego farta!
inaczej nikt nic nie wygra... kiedyś nie było autofilli i innych wtedy się recznie wpisywało i sie miało xboxa...

Nie czarujmy się już skończyła się era "restock" teraz zaczyna się era "SHOP"...

Lockerz z dnia na dzień robi nas w Chu*ja... oni na Restockach zarabiają 2x więcej niż jest wartość nagród na nim... ;/

Jak do końca wakacji nic nie będę miał dobrego to wykożystam wszystko w sklepie i żegnam się z lockerz...
Kiedyś można było na restocku wziąść to co się chciało teraz trza się cieszyć koszuleczką Big Grin

RE: Anulowanie nagrody za króliki - NaoS - 26-05-2010 14:36

A przy zamawianiu gry, też sprawdzają konto?

Ogólnie co najtańszego zamówić, żeby sprawdzić "uczciwość własnego konta" ? xD

RE: Anulowanie nagrody za króliki - Yanke$ - 26-05-2010 15:04

Najtańsze są gry, np. Fallout 3 Game Of The Year - PC kosztujący 575 PTZ. Wtedy już sprawdzają Twoje konto, ew. anulują nagrodę.

RE: Anulowanie nagrody za króliki - Marczyk - 26-05-2010 15:14

(26-05-2010 14:36)NaoS napisał(a):  A przy zamawianiu gry, też sprawdzają konto?

Ogólnie co najtańszego zamówić, żeby sprawdzić "uczciwość własnego konta" ? xD

Jak zamówisz gierkę to Twoje konto zostanie sprawdzone. Jeśli chodzi o tapety nie wiem jak teraz sprawa wygląda, ale wiem że ostatnio dość sporo było anulowanych. Ktoś tam chyba z tych osób miała anulowane bez powodu - nie miał żadnych obejrzanych filmików oraz zero znajomych. Chyba system sprawdzania kont zaczyna zawodzić- niestety.

RE: Anulowanie nagrody za króliki - NaoS - 26-05-2010 15:17

Ok dzięki, zamówię grę dla sprawdzenia.
Wole stracić 575, a potem być pewnym konta, niż stracić 4000 i nie dostać laptopa.

RE: Anulowanie nagrody za króliki - Tidus - 26-05-2010 16:13

I słuszny wybór. Grę jeszcze możesz sprzedać za 150zł ,a w laptopie ryzykujesz.Ja także na twoim miejscu brałbym grę

RE: Anulowanie nagrody za króliki - mi96 - 26-05-2010 19:36

ALARM!!!!!!!!!!!!! Mój kolega zamówił na ostatnim restocku grę na PC. Lockerz mu napisało ze mu anuluje nagrodę! Nie miał żadnych fake itp. Oglądnął tylko wszystkie filmy dla burgerów. Napisał lockerz maila że ciotka mieszka w Ameryce i mu oglądnęła z okazji urodzin. Napisał 1 meila, 2 i 3 i cicho. W końcu dopadła go kurw**a i wysłał im chyba z 50! Odpisali mu żeby podał numer do ciotki. Oddali mu ptz i gra przyszła. Do ciotki nie dzwonili!! I co to ma być!!!! ŻAL też sobie wymyślę ze mam ciocie w jakiejś burgolandi i dam numer! Co o tym myślicie??

RE: Anulowanie nagrody za króliki - paskur - 26-05-2010 21:36

KU$%! ja oglądłem 1 raz bunnies jakimś bugiem, ale nic im nie pisalem...
zabije sie jak mi anuluja cos..