Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z pozycjonowaniem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Problem z pozycjonowaniem (/Temat-Problem-z-pozycjonowaniem-70931)

Strony: 1 2 3

RE: Problem z pozycjonowaniem - spkawn - 17-06-2013 08:49

Co do pozycjonowania i zbierania backlinków.. Mam 400 stron - od PR 9 do PR 1, więc można się także do mnie zgłosić po tą listę. Może coś Wam to da. :-)

RE: Problem z pozycjonowaniem - AMEX12 - 23-06-2013 13:00

Po jakim czasie mieliście ok 1000UU dziennie ? Bo ja już sam nie wiem co źle robię... Dodaje codziennie nowe posty, staram się aby były to to takie hacki których w necie jest mało, pinguje i max mam 120 UU. O jakiś zarobkach to nawet nie wspomnę...

RE: Problem z pozycjonowaniem - diabloo07 - 23-06-2013 13:05

"hacki, których w necie jest mało" - skoro jest ich mało to zapewne nie ma na nie popytu, dlatego tak mało UU Wink

RE: Problem z pozycjonowaniem - AMEX12 - 23-06-2013 13:07

Trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o hacki do nowych, popularnych gier do których ludzie nie zrobili jeszcze fejków

EDIT:

Co powinienem jeszcze zrobić ? Czy po prostu "pracować" tak jak do tej pory Big Grin ?

RE: Problem z pozycjonowaniem - gelmen - 23-06-2013 22:34

15 katalogów to tyle co nic.
Nie spodziewaj się wysokiej pozycji wpisów tylko pingując stronę.
Google daje prezent świeżym domeną (dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć) na około 3 tygodnie, żeby ładnie je indeksowało i lądowały wysoko te wpisy. Po upływie około miesiąca wpisy wypadają z obiegu (czasem zostają), a Ty musisz zdobywać linki zwrotne do strony itd., w przeciwnym wypadku możesz mieć 1000 wpisów na blogu a zarobki będą nadal wynosić 0. Tyle ode mnie. Wink

RE: Problem z pozycjonowaniem - maciuus - 24-06-2013 09:19

W lutym/marcu miałem po 800-900 na 1 blogerze. Teraz ok. 200 na jednym i 150 na drugim. Wszystko z google.

RE: Problem z pozycjonowaniem - AMEX12 - 26-06-2013 12:31

A jeśli zakupiłem ten pakiet backlinków http://fiverr.com/crorkservice/add-your-site-to-700-social-bookmarks to muszę jeszcze szukać dalej jakichś wartościowych backlinków czy to na razie wystarczy ?

RE: Problem z pozycjonowaniem - Pablo1979 - 26-06-2013 13:27

(26-06-2013 12:31)AMEX12 napisał(a):  A jeśli zakupiłem ten pakiet backlinków http://fiverr.com/crorkservice/add-your-site-to-700-social-bookmarks to muszę jeszcze szukać dalej jakichś wartościowych backlinków czy to na razie wystarczy ?

Też to zakupiłem tylko dałem link do strony głównej, teraz sie zastanawiam czy nie zakupić znowu z tym że na każdą niszę osobno czy ktoś może powiedzieć czy to pomorze czy zaszkodzi ? oprócz tego z miesiąc temu dodałem stronę do ok 300 katalogów czekam na jakieś efekty mam nadzieję że może za jakieś 2 miesiące to odczuję

RE: Problem z pozycjonowaniem - AMEX12 - 29-06-2013 16:36

Mam prośbę. Może mi ktoś napisać jak usunąć przycisk "READ MORE" z podstron ? Chodzi o to że jak ktoś wchodzi na moją stronę po wpisaniu np. xx hack to nie wyświetla się cały post. Więc co zrobić aby pokazywał się cały post Smile ?

RE: Problem z pozycjonowaniem - Sp00n - 29-06-2013 17:25

Vankosiara jak ty to robisz starasz się, ale masz lipe ogólną ! Co ty masz za nisze ??? Gówno reklamujesz czy co ?