Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Typuj i wygrywaj ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Typuj i wygrywaj ! (/Temat-Typuj-i-wygrywaj-70828)

Strony: 1 2

RE: Typuj i wygrywaj ! - mareczek - 09-06-2013 22:24

A jednak z odbiorem, prosze o dowody, dla mnie takie tematy od razu sa przekreslane, podstawowe pytanie ktore sobie zadaje, 'masz dobry yield(o ile wiesz czym jest yield) grasz stawkami 50-150zl, po jaka wiec cholere chcezz brac od ludzi 'drobna oplate' za typy? Smierdzi sciema wiec tacy ludzie moga od razu wypierdalac ze swoimi smieciowymi tematami, zapodaj screeny w wygranymi bo gowno mnie obchodzi twoj blog tak szczerze, podejrzewam ze bedziesz mial albo masz jakies niecale 50% skutecznosci i jestes zwyklym przecietniaczkiem zajmujacym sie bukmacherka od miesiaca, poczekaj do wrzesnia kotku to pokaze ci co oznacza 4 letnie doswiadczenie w typowaniu koszykowki, 'Bez odbioru' ;****

RE: Typuj i wygrywaj ! - Mksuzi - 11-06-2013 01:20

Strasznie śmierdzi mi tu stylem pisanym przez Buzzera.

Proszę adminów o sprawdzenie logów czy czasem to nie ta sama hiena.

RE: Typuj i wygrywaj ! - duzypawel - 11-06-2013 08:09

(09-06-2013 20:39)Emptyhuman napisał(a):  Póki co pierwszy dzień na +. Jeśli ktoś poważny( moderator | admin ) ma ochotę weryfikować typy przesyłane przeze mnie ,niech zgłosi się na PW.

facepalm

cześć buzzer / paweł b. / emptyhuman czy jak Cię tam inaczej tytułować Smile

może Ty zacznij być poważny i skorzystaj, np z:

http://goal24.org/

pochwal się jaki osiągniesz yeld na przestrzeni kilku miesięcy a nie po 5 meczach?

RE: Typuj i wygrywaj ! - paweł-rum - 16-06-2014 12:17

gdzie znajdę dobrego typera na mundial?

Typuj i wygrywaj ! - Hybrid1990 - 01-07-2018 14:20

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.