Matomy i kilka serwisów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Matomy i kilka serwisów (/Temat-Matomy-i-kilka-serwisow-70677) Strony: 1 2 |
RE: Matomy i kilka serwisów - badii - 22-06-2013 18:38 (22-06-2013 17:37)Adam1708 napisał(a): Więc jak, są jakieś godne polecenia serwisy z ofertami matomy? Poza the-bux i neobux. wystarczy w google poszukać. abitback, gptbanks, plus/pointdollars, reward.st jest ich cala masa.... RE: Matomy i kilka serwisów - separacja - 22-06-2013 18:48 (22-06-2013 17:37)Adam1708 napisał(a): Więc jak, są jakieś godne polecenia serwisy z ofertami matomy? Poza the-bux i neobux. Po co Ci inne serwisy? Matomy oferuje takie same oferty dla każdego innego serwisu, a dla NeoBux stawki, które oferują są największe. Jedyną wadą to konieczność oczekiwania 30dni po przyznaniu nam NeoCoins, aczkolwiek z pewnością stawki są najwyższe. RE: Matomy i kilka serwisów - woj9928 - 22-06-2013 20:23 tak na neobuxie som najwysze stawki ale zrobisz raz i puzniej wiecej nie wyciagniesz tez dolaczam sie do pytania czy znacie ine serwisy gdzie mozna robic zadania matomy RE: Matomy i kilka serwisów - ingro85 - 23-06-2013 10:58 też przyłączam sie do pytania , czy istnieja serwisy z ofertami na starter oczywiscie pusty gdzie można po zrobieniu zadania zrobic zrzute ekranu i wysłac by zatwierdzili RE: Matomy i kilka serwisów - Br0nek1234 - 23-06-2013 11:33 Tu zarabiacie w euro i mozecie losować swoje wygrane;p http://zarabiam.com/Temat-gpt1-com-71204 RE: Matomy i kilka serwisów - woj9928 - 24-06-2013 19:27 narazie co znalazlem zadania matomy to jest neobux i the bux teraz jeszcze dodali na probuxie superreward RE: Matomy i kilka serwisów - Kitkat93 - 14-09-2013 19:14 Aktualnie wykonuję oferty Matomy na kilku różnych buxach lecz mam jedną wątpliwość, którą jak mam nadzieje rozwieje mi któryś z użytkowników. Oferty wykonuję w stylu: (1 starter na 1 mail). Na początek wykonuję kilka ofert np. na Probuxie i wysyłam screeny po przeczekaniu 1h. Lecz później chciałbym jeszcze porobić oferty na innych Buxach z ofertami Matomy. Czy w tej sytuacji powinienem zmienić adres IP poprzez zrestartowanie modemu, żeby robić oferty z innego IP. Mam właśnie taką wątpliwość ponieważ dzisiaj Matomy zablokowało mojego jednego maila. Nie wiem tylko z jakiego powodu, czy przez to że wykonywałem oferty z tego samego IP na dwóch różnych serwisach, czy przez zbyt szybkie wykonywanie ofert i nadmierne reklamowanie ich. Bardzo proszę o odpowiedź. |