Możliwość umowy o dzieło dla Użytkowników ShareBay.net! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: Możliwość umowy o dzieło dla Użytkowników ShareBay.net! (/Temat-Mozliwosc-umowy-o-dzielo-dla-Uzytkownikow-ShareBay-net-70658) Strony: 1 2 |
RE: Możliwość umowy o dzieło dla Użytkowników ShareBay.net! - Karczu - 06-08-2013 21:46 (06-08-2013 21:35)surfer0700 napisał(a): + dla Ciebie. Hmm, nie wiem co to oznacza, ale jeśli skądś wynika jakiś fakt, że go znam, to po prostu go nie kojarzę A już na pewno nie motywują do odświeżania. Od tego mam innych ludzi (06-08-2013 21:35)surfer0700 napisał(a): Może niewłaściwy temat, ale... jest przewidziana jakaś podwyżka co do otrzymywanych stawek? Tak. Jeżeli ktoś udokumentuje mi, że ma dobre zarobki i chce przejść do nas, istnieje możliwość premium na stałe i indywidualnych bonusów i/lub szybkich wypłat. RE: Możliwość umowy o dzieło dla Użytkowników ShareBay.net! - Predator - 11-08-2013 21:55 Prawdziwa firma oferuje umowy! Więc nie zastawiajcie się nie uciekną i to jest najlepsze Zabezpieczenie RE: Możliwość umowy o dzieło dla Użytkowników ShareBay.net! - Leaders - 16-08-2013 21:45 Dla Użytkowników z Polski na pewno ułatwia to kwestie podatkowe. Kto chce, ten wypłaca jak dotychczas, a kto nie, ten zleca wypłatę ostatniego dnia miesiąca i wysyła do nas emaila Odp: Możliwość umowy o dzieło dla Użytkowników ShareBay.net! - Slight - 16-08-2013 22:37 Jest jakaś granica wiekowa, aby korzystać z tej usługi? Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 RE: Możliwość umowy o dzieło dla Użytkowników ShareBay.net! - Karczu - 16-08-2013 22:58 Tak, trzeba mieć ukończone 13 lat. Myślę, że klasyfikuje się każdy. |