GSA sie nie slucha - co robic ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: GSA sie nie slucha - co robic ? (/Temat-GSA-sie-nie-slucha-co-robic-70624) Strony: 1 2 |
RE: GSA sie nie slucha - co robic ? - vankosiara - 10-06-2013 17:12 Również mam ten problem. Dałem PR of Domaina dodaje mi z PR0.. Ustawiłem by pomijało strony poniżej PR3. A co do licencji to ściągnij sobie instalkę win XP (chyba, że masz na płycie). Jak umiesz instalować win to: Zrób wirtualną maszynę w Virtual PC (nic trudnego. Jest wiele poradników na yt jak to zrobić) I zbootuj płytę podczas włączania się maszyny. Resztę robisz jakbyś instalował normalnie win RE: GSA sie nie slucha - co robic ? - dawid1305 - 15-09-2013 20:23 (10-06-2013 12:30)surfer0700 napisał(a):Np Virtual PC zainstalować Windowsa wgrać GSA i jak się zakańcza pracę z tym programikiem nie wciskamy w VPC zamknij tylko zapisz i takim oto sposobem mamy tę samą godzinę co przed ostatnim wyłaczeniem i możemy z niego korzystać ile wlezie(10-06-2013 12:26)freecasch napisał(a): czy tym programem w formie testowej 5 dni można coś zdziałać |