Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GSA sie nie slucha - co robic ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek: GSA sie nie slucha - co robic ? (/Temat-GSA-sie-nie-slucha-co-robic-70624)

Strony: 1 2

RE: GSA sie nie slucha - co robic ? - vankosiara - 10-06-2013 17:12

Również mam ten problem. Dałem PR of Domaina dodaje mi z PR0.. Ustawiłem by pomijało strony poniżej PR3.

A co do licencji to ściągnij sobie instalkę win XP (chyba, że masz na płycie).
Jak umiesz instalować win to:
Zrób wirtualną maszynę w Virtual PC (nic trudnego. Jest wiele poradników na yt jak to zrobić)
I zbootuj płytę podczas włączania się maszyny.
Resztę robisz jakbyś instalował normalnie win Wink

RE: GSA sie nie slucha - co robic ? - dawid1305 - 15-09-2013 20:23

(10-06-2013 12:30)surfer0700 napisał(a):  
(10-06-2013 12:26)freecasch napisał(a):  czy tym programem w formie testowej 5 dni można coś zdziałać

Można. Ponadto zawsze można obejść 5 dni licencji Tongue
Np Virtual PC zainstalować Windowsa wgrać GSA i jak się zakańcza pracę z tym programikiem nie wciskamy w VPC zamknij tylko zapisz i takim oto sposobem mamy tę samą godzinę co przed ostatnim wyłaczeniem i możemy z niego korzystać ile wlezie