Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! (/Temat-Afiliant-com-nie-trzeba-miec-strony-www-zeby-zarabiac-70531) |
RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mlekoju - 06-06-2013 09:02 Co do tematu sieci afiliacyjnych ma się bardzo akurat. Bo z jednej strony opisałem swoją sytuację, ale z drugiej dałem do zrozumienia, że na sieciach się nie zarabia od razu, z resztą sam to potwierdzasz swoim założonym tematem. I takie trochę przez zawiść hasła z pierwszego Twojego zdania wyżej nie jest mile widziane, bynajmniej u mnie RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 06-06-2013 09:31 Zawiść. Każdy sądzi wedle siebie, ja nie życzę nikomu źle. To temat o Afiliant.com, jeśli chcesz pogadać o sieciach afiliacyjnych ogólnie, zapraszam na PW albo załóżmy sobie odpowiedni temat do tego - chętnie wtedy poprowadzę rozmowę. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 11-06-2013 10:10 Widzę kilku refów, ale tutaj cisza - potrzebujecie jakiejś pomocy? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Macieqx - 11-06-2013 10:28 Miałem w niedzielę kłopoty z rejestracja w sieci, ale napisali mi mail, że wszystko już jest w porządku, także dziś się zarejestruje. Swoją droga, naprawdę dobra strona to blablacar, chętnie sam się tam zarejestruje. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 11-06-2013 10:29 No i już będziesz miał pierwszego leada. Teraz kwestia to zdobyć ich więcej. W razie czego - pisz. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Macieqx - 11-06-2013 18:09 Nosz chyba człowieka coś trafi http://screenshooter.net/2075951/ummcnlo RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 12-06-2013 09:32 Macieqx - z tego co widzę, to mi refów wciąż przybywa, więc ludzie się rejestrują. W którym momencie rejestracji Ci wywala taki błąd? RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - Macieqx - 12-06-2013 10:44 Wpisane mam wszystko prawidłowo, osoba fizyczna, imię nazwisko, mejl, haslo zgodnie z ich wytycznymi, akceptuje regulamin, naciskam rejestruj, no i właśnie w tym momencie... Spróbuje wyczyścić ciasteczka, a jak to nie pomoże, to przez proxy się zarejestruję, czy cos... RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mr. nobody - 12-06-2013 10:53 Zwróć szczególną uwagę na to czy nie wpisujesz gdzieś tam jakiś dziwnych znaków typu -,.$#%^& itp. xD Często przez to nie wchodzi. RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać! - mireck - 12-06-2013 16:15 Mi sie wszystko zgadza jak na razie Wlasnie trzeba uwazac na znaki, kropek np chyba nie akceptuje. |