![]() |
Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. (/Temat-Najbardziej-oplacalny-i-najbardziej-rzetelny-serwis-PPA-70513) |
RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - Skipi - 04-06-2013 11:07 Zauważ, że w AstroCash nie ma żadnych rang i od razu zarabiasz 90% nie tak jak w innych serwisach zaczynasz od 50% stawek od sieci afiliacyjnej. Pozdro ![]() RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - Szaman1644 - 04-06-2013 11:22 Także z mojej strony mogę polecić HighCash.org wypłata na drugi dzień. Stawki średnie w porównaniu z innymi, ale dobrze wpadają i to jest plus. Z administracją jeszcze nie rozmawiałem, ale masz wypowiedzi powyżej, że kontakt dobry. RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - kazik0o - 04-06-2013 12:47 Ja polecam FC ;-) dobry kontakt z adminami, dużo dobrych mentorów, sklepik za punkty które dostajemy za darmo, przejrzysta strona i w ogóle super ![]() RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - bios - 04-06-2013 12:53 @up Tylko stawki względem innych troszkę mniejsze ![]() RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - Kubixowy - 04-06-2013 13:03 Ja polecam Astrocash'a ![]() Firecash ma swój sklepik ale znajduje się tam masa niepotrzebnych rzeczy, łatwych do zdobycia za co na FC musicie zapłacić (NIE mówię o akcji charytatywnej, ten pomysł popieram w 100% ![]() RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - Sp00n - 04-06-2013 13:12 Polecam FireCash ![]() RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - maciuus - 04-06-2013 13:27 W firecash zarabiasz normalne stawki i wraz z wyższą rangą podnoszą ci się zarobki : ) Polecam RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - lapribbi - 04-06-2013 15:08 Ja ze swojej strony polecam HC i AC AC - swietne stawki ale coraz częściej się zdarzają tak zwane gorsze dni i nawet top zarabiajacy mają ogromny spadek zarobków. Pobrania coraz mniej wpadaja. HC- zaje*ista administracja i do tego wyplata po zleceniu na 2 dzień. I zauważyłem rzede wszystkim że częsciej wpadaja pobrania na HC niż na AC W FC nie wchodź nie warto RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - Lady_Punk - 04-06-2013 16:04 czemu nie polecasz Firecash? RE: Najbardziej opłacalny i najbardziej rzetelny serwis PPA. - Kubixowy - 04-06-2013 16:43 (04-06-2013 15:08)lapribbi napisał(a): Ja ze swojej strony polecam HC i ACPPA to loteria. Nie da się porównać, że na tym serwisie pobrania wpdają częściej a na tym mniej... |