Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278)
+---- Wątek: Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? (/Temat-Wyplaty-z-FC-czy-kiedykolwiek-dochodza-70467)

Strony: 1 2

RE: Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - majinpov - 03-06-2013 10:57

Ciekawe czy ta kasa dotrze wkońcu czy nie...

RE: Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - FireMedia - 03-06-2013 11:00

No i niestety wypłata zostaje anulowana kolejny raz i tak będzie w kółko dopóki nie uzupełnisz danych do przelewu. Na pierwszy rzut oka brakuje nazwiska, ale przejrzyj resztę.

RE: Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - majinpov - 03-06-2013 12:43

Ok, przepraszam za swój błąd, wszystkie dane zostały poprawione.

RE: Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - As7 - 03-06-2013 12:57

Zrobiłeś szum i burdel na forum a nie wiesz ze dane trzeba wypełnić facepalm

RE: Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - majinpov - 03-06-2013 13:18

Pisząc na forum mam pewność, że odpowiedź będzie tego samego dnia, ba nawet w ciągu godziny. Pozatym od tego jest forum, dodatkowo grzecznie przeprosiłem, a biorąc pod uwagę, że to moja pierwsza wypłata z fc mogłem chyba popełnić błąd?

RE: Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - FireMedia - 03-06-2013 13:43

Vegeto w razie problemów pisz do nas na gg 3233785 (płatności) 5990424 (sprawy techniczne). Szybko zainterweniujemy

Wypłaty z FC - czy kiedykolwiek dochodzą ?? - yazir - 03-06-2013 13:46

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.