![]() |
Wmawiam sobie że nic nie zarobię - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Wmawiam sobie że nic nie zarobię (/Temat-Wmawiam-sobie-ze-nic-nie-zarobie-70461) |
RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - browarowiec - 03-06-2013 15:57 Aj tam - pierdo**cie. Taką robotę trzeba polubić. Trzeba mieć zajawkę, żeby usiąść i bite 8 godzin spędzić przez PC w poszukiwaniu nisz, czy klepaniu nowych filmików. Osobiście czasem nawet się nie zastanawiam, czy chce mi się, czy też nie, bo nie mam na to czasu. Po prostu siadam i robię swoje. Czasem trzeba działać jak robot, nie ma wyjścia. Pomyśl sobie, że możesz odciążyć rodziców, nazbierać na jakieś drobne marzenia, czy coś. Dość marudzenia, bo zostaniesz w obecnym punkcie - z niczym. Takie tematy jak ten powodują u mnie amotywację, zaczynam powątpiewać w cały swój biznes. A przecież widzę, że zarabiam i zarobki ciągle rosną... RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - Bandaid - 03-06-2013 18:10 Co do tego, że teraz nie zarabiasz a inni zarabiają już olbrzymie pieniądze. Nieznaczy to bynajmniej że jesteś głupi. Po prostu nie trafiłeś jeszcze na dobrą niszę. Jeśli pewnego dnia trafisz to wszystko to co robiłeś do tej pory zaprocentuje, wiesz mi. RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - venzer - 03-06-2013 18:53 Dam Ci receptę: Zaplanuj najbliższe 3 dni wtorek - praca do wykonania np - zrobić wideo środa - napisać artykuł - stworzyć reklamę czwartek - nowa grafika na stronie , linkowanie Następnie zaplanuj kolejne 3 dni! I za wszelką cenę staraj się realizować założony plan! Jest to najskuteczniejsza metoda którą polecają najlepsi w branży. SYSTEMATYCZNOŚĆ oraz REALIZACJA PLANU = 100% sukcesu RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - vankosiara - 03-06-2013 19:14 @up Przepraszam, że się wpierniczam - ale zaje*ista rada ![]() RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - sheko12 - 03-06-2013 19:59 Na każdy biznes trzeba mieć opracowany plan i cel jaki chce się osiągnąć nie ważne w jakiej jest się branży. Buduj przyszłość zarobkową w PPA już dziś! nie jutro,nie za 3 dni,nie za 3 lata tylko Dziś. Nie zaczniesz dzisiaj,nie zaczniesz nigdy : ) Rada która powinna jeszcze bardziej Cię zmotywować do dzialania w kierunku tego biznesu. RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - sheko12 - 03-06-2013 20:05 Prosil bym moderatora o usunięcie tego wpisu gdyż wysłalem dwie przypadkowo wiadomośći. RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - dawid327 - 03-06-2013 20:44 Chyba właśnie brakuje mi planu działania , podchodzę do tego wszystkiego zbyt chaotycznie , biorę się za 10 rzeczy naraz a w rzeczywistości nie nic nie robię bo najzwyczajniej nie ogarniam czas leci a tu ciągle brak efektów dodatkowo te pożeracze czasu fb ,demoty , itp dodatkowo pogarszają sytuację bo odwracają moją uwagę od ważnych rzeczy . Pierwsze co to tak jak napisał venzer plan działania a dopiero później samo działanie DO IT ! RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - xBlackxK - 03-06-2013 21:02 Powiem ci tak, najtrudniejsze są pierwsze miesiące a tym bardziej to widać gdy nie ma jeszcze żadnego efektu w postaci pieniędzy bo jeśli zacznie się już widzieć że jednak co drugi dzień, potem co dziennie wpadają pieniążki to idzie się w tym zakochać. Ja sam tak miałem, przez prawie dwa lata to zrobiłem bloga, zacząłem go wypełniać koniec, zrobiłem kilka naprawdę świetnych fejków dodałem na bloga i wrzuciłem na YouTube coś weszło, usunęli koniec aż do niedawna gdy ponownie zacząłem działać swoim niewielkim tempem małymi kroczkami, coraz szybciej i mimo że nie widzę efektu powiem grzecznie niezniechęcaniem się. I mam na to motto, wyobrażam sobie że za rok skończę szkołę i będę musiał pracować a czego nie lubię. (przynajmniej teraz) postanowiłem działać i nie podam się. I tobie też proponuje to samo, dobre motto i jedziesz swoich tempem zarzucając coraz to szybciej, jak za szybko to cofasz się i próbujesz później. To tyle z mojej strony, wzruszyłem się troszkę ** PS: jak chcesz wal do mnie na prywatną mogę cie wspomóc. RE: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - barto - 03-06-2013 21:27 poczytaj o motywacji np na blogu pasterskiego Odp: Wmawiam sobie że nic nie zarobię - Archiebald - 03-06-2013 23:07 A jak już uda Ci się zrobić pierwszą bańkę (tzn drugą bo pierwszą niby trzeba ukraść hę he) to liczymy że zrobisz dla użytkowników forum festyn ![]() stapatatalkowane ![]() |