Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? (/Temat-Powazne-zarobki-ktory-kierunek-wybrac-70395)

Strony: 1 2

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - xAzulante - 27-06-2013 16:50

Dzięki za odp., już mam pewien pomysł (nawet już wrzuciłem wypłaty na to forum Wink )

Temat do zamknięcia, chyba że się komuś przyda Smile

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - GreenDay - 29-06-2013 09:59

Znajdź firmy które sprzedają produkty lub świadczą usługi dla tej grupy wiekowej i zaproponuj im reklamę.

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - Paszkwin - 31-07-2013 23:15

Jeśli chcesz dobrze zarabiać to stwórz stronę internetową i jakieś firmy cpa do tego Big Grin Znam osoby co kilka tysięcy $ miesięcznie z firm CPA trzepią Big Grin Ale oczywiście podstawa to dużo, dobrego trafficu!

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - pull - 23-01-2014 00:33

Na allegro sprzedawaj reklamy, napewno zarobisz

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - b2neobux - 01-02-2014 12:58

Mam pytanie, dysponuję fb o 954 tys fanów.
Ile mogę za reklamę na allegro zaproponować ?

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - mlody16918 - 27-02-2014 03:49

zalezy jacy to sa fani? w jaki sposob pozyskani?

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - Kede - 28-02-2014 02:59

Przede wszystkim tematyka ma duże znaczenie Wink
Zobacz oferty reklamy na allegro np. z 100k fanami i wiesz, że możesz 9krotnie większą cenę zaproponować. Ale reklamy na tak dużych fp raczej nie schodzą. Ludzie wolą kilka zł inwestować w reklamy nawet jeżeli nie dadzą żadnego efektu Wink Dlatego na allegro schodzi tyle sztuk reklam na śmieciowych fp za 1zł.

RE: Poważne zarobki - który kierunek wybrać? - Joa4444 - 02-03-2014 13:31

Ważna jest nie ilość osób,ale kim są te osoby.Określenie w jakiej grupie lokują się osoby,które "lajkują" da Ci informację jak możesz to wykorzystać.