Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na fanpage'u - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zarabianie na fanpage'u (/Temat-Zarabianie-na-fanpage-u-70072)

Strony: 1 2 3

RE: Zarabianie na fanpage'u - Wikipedia - 27-06-2013 15:22

yhm.. a jak ja biorę by lajkowało jako moja strona a nie profil prywatny a na fancop idą lajki z prywatnego to o co chodzi..

RE: Zarabianie na fanpage'u - bolo9797 - 27-06-2013 15:29

Wikipedia jesli chcesz sobie nabijac posty to zapraszam dzial offtop Wink
Gdzie to sa prywatne osoby?? Zwykle fake konta. A nawet jesli prawdziwe to gdzie on zobaczy twoj wpis skoro ma wpisy z kilku k fanpagow?

RE: Zarabianie na fanpage'u - Kacpersky12 - 27-06-2013 18:48

No chyba, ze zaczal dopiero nabijać like dla fanpage na swoim prywatnym koncie to mozliwosc ze cię zobaczy Smile

RE: Zarabianie na fanpage'u - Horusssek - 25-07-2013 10:11

Dlaczego mówisz że adf.ly to zarobek poboczny?

za kliki w polsce 1000 klików = 1$ i tak najlepiej liczyć nawet jeżeli masz z różnych państw to z jednych jest mnie z drugich więcej więc liczmy około 1$ za 1k klików

2mln lików na fanpagu wiadomo że nie każdy kliknie w twojego adfly'a
ale gdyby chociaż połowa osób kliknęła (zakładam że twój fanpage jest w miarę aktywny) to wychodzi ci

1.000.000 lików = 1000$ co myślę że jest dobrym wynikiem jak z jednego linku adf.ly

oczywiście to są tylko założenia a wszystko zależy od ilości aktywnych osób wchodzących na twój fanpage oraz twojej wiarygodności

Zarabianie na fanpage'u - ciamciaj - 25-07-2013 10:43

Na 2mln fanpage z CPA zarobisz paredziesiat razy tyleSmile

Wysłane z iPada za kasę z Astrocash Wink

RE: Zarabianie na fanpage'u - Horusssek - 26-07-2013 09:54

Wiadomo że na CPA jest o wiele więcej kasy ale ja tylko mówię że sumy z adf.ly też nie są do pogardzenia. A zaufanie i ilość aktywnych "lików" jest ważna także przy CPA

RE: Zarabianie na fanpage'u - DeoRIP - 27-07-2013 12:42

(25-07-2013 10:11)Horusssek napisał(a):  Dlaczego mówisz że adf.ly to zarobek poboczny?

za kliki w polsce 1000 klików = 1$ i tak najlepiej liczyć nawet jeżeli masz z różnych państw to z jednych jest mnie z drugich więcej więc liczmy około 1$ za 1k klików

2mln lików na fanpagu wiadomo że nie każdy kliknie w twojego adfly'a
ale gdyby chociaż połowa osób kliknęła (zakładam że twój fanpage jest w miarę aktywny) to wychodzi ci

1.000.000 lików = 1000$ co myślę że jest dobrym wynikiem jak z jednego linku adf.ly

oczywiście to są tylko założenia a wszystko zależy od ilości aktywnych osób wchodzących na twój fanpage oraz twojej wiarygodności

Śmieszne widać że się nie znasz... na 2 mln fanów wejdzie w link w najlepszym przypadku 40- 70 tysięcy fanów.

RE: Zarabianie na fanpage'u - danielkos83 - 15-01-2014 00:11

ja bym sprzedawał reklamy na usa, tam są dużo większe stawki.

RE: Zarabianie na fanpage'u - pull - 23-01-2014 00:39

addfly może się okazać najlepszym wyjściem w tej sytuacji

RE: Zarabianie na fanpage'u - msd2410 - 02-02-2014 00:06

Wyszukaj różne zagraniczne fora (nawet słowackie, węgierskie itp) i próbuj dotrzeć do jak największej ilości odbiorców oferując reklamę..