Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? (/Temat-Jak-RZECZYWISCIE-sie-bic-gdy-trzeba-sie-bic-7007) Strony: 1 2 |
RE: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - Kilol - 13-05-2010 20:52 No Royside, też uczęszczam na KM i także 2 rok. Super sprawa. Ja wam podam radę. W czasie zagrożenia kop w jaja. Oczywiście bez treningów tego nie uczynicie, no może fartem. Wydaje się takie proste kopnąć w krocze, ale to nie prawda. Tak dla noobów - Krav maga, to inaczej samoobrona poprzez atak. Polecam. RE: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - Songoku - 13-05-2010 21:01 Fight Parkour - Najlepszy RE: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - Royside - 13-05-2010 21:32 Takich oklepanych technik możesz się nauczyc wszędzie , wystarczy że się zapiszesz. Jak myślicie czemu w KM trzeba miec czystą kartoteke? bo w większości ataki powodują trwałe upośledzenia lub śmierc ( np. wykręcenie karku pod pachą) RE: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - Kilol - 13-05-2010 21:41 U mnie na sekcji KM nie sprawdzają czy byłem/jestem karany za coś. W większości sekcji tak jest, ale u mnie nie. RE: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - sebastian43210 - 21-05-2010 09:09 (13-05-2010 14:54)Royside napisał(a):(12-05-2010 19:46)nickluk napisał(a):(12-05-2010 19:19)Royside napisał(a): Na Krav Madze uczą wiele przydatnych rzeczy , uczęszczam juz 2 rok i wiele z tego wyniosłem ( oczywiście musisz miec czystą kartotekę) co ty gadasz??nieprawdą jest to ze musisz być nie karany.przecież na zajęcia nie musisz przedstawić papieru o niekaralność RE: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - szulakaluble - 21-05-2010 10:45 (21-05-2010 09:09)sebastian43210 napisał(a): co ty gadasz??nieprawdą jest to ze musisz być nie karany.przecież na zajęcia nie musisz przedstawić papieru o niekaralność BZDURY gadasz...Nie musisz przedstawiać papieru o niekaralności bo...oni sami to sobie sprawdza. Niekaralność sądowa. Tyczy się to wyroków, które dana osoba odbyła bądź otrzymała w zawieszeniu. Nie tyczy się to otrzymanych mandatów, pouczeń, bądź udziału w sprawach sądowych w charakterze świadka. Fakt niekaralności zostaje zweryfikowany przez centrale Instytutu Krav Maga Polska, nie ponosisz w związku z tym żadnych dodatkowych kosztów. RE: Jak RZECZYWIŚCIE się bić, gdy trzeba się bić ? - Kalis - 22-05-2010 12:54 hehe dobre przyda się |