Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2)
+--- Wątek: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! (/Temat-Poszukuje-odpowiedzialnych-i-rzetelnych-tutorow-7)

Strony: 1 2 3 4

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Royside - 18-11-2009 16:31

No to panowie którzy zgłosili kandydature (mdz. ja) życzę wszystkim powodzenia Smile

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - jakubu - 18-11-2009 16:32

N wreszcieSmile

Powodzenia wszystkim Tongue

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Magnus - 18-11-2009 17:46

ja jestem chetny na tutora Big Grin

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - jakubu - 18-11-2009 18:48

To trzeba było wcześniej pisać...

Ale i tak wątpie czy za to spamowanie cie admin wezmie xd

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Magnus - 18-11-2009 20:06

haha nie wiem moze by wzioł Tongue Tongue

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Admin - 22-11-2009 14:32

na chwile obecna Royside został wybrany na nowego moderatora, wkrótce zapewne będzie potrzebny kolejny mod - napisze wtedy w tym temacie !

dziękuje wszystkim za chęci !
pozdrawiam Was

Admin

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Admin - 27-11-2009 17:15

Irockhean zostaje wybrana na stanowisko tłumacza !

Dziękuję i pozdrawiam !

/Admin

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - skalarado - 01-12-2009 23:24

Ja tam nie muszę być tutorem wolę samemu od siebie pracować na Forum Big Grin

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Admin - 02-12-2009 00:03

[Obrazek: 269066.3.jpg]

RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Magnus - 27-02-2010 19:45

Zgłaszam się na stanowisko tutora lub chociaż bym chciał zostać Vipem .....