Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sedor - PPA Journey - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sedor - PPA Journey (/Temat-Sedor-PPA-Journey-69985)

Strony: 1 2 3 4

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 27-05-2013 19:15

http://www.enhanceviews.com/rpage.php?r=j7aNXQ9neto=

a tu masz poradnik Kabajany dzięki któremu nabijam 10k creditsów w 10min na enhanceviews
http://zarabiam.com/Temat-Jak-szybko-zdobywac-kredyty-na-enhanceviews-64685?highlight=enhanceviews

RE: Sedor - PPA Journey - create - 27-05-2013 19:17

Dzieki sluchaj kiedys tez tego uzywalem nie wiesz czemu moge tylko dodac do 150lajkow i pozniej zapytania o nastepne 30 mi sie kasuja i usuwaja z "requests" piszac ze nie mozna ich dodac.

Pozdrawiam

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 27-05-2013 19:24

enhance czasami działa lepiej, czasem gorzej, ale teraz akurat jest wszystko ok

RE: Sedor - PPA Journey - Zemix - 27-05-2013 20:14

Hmm. Powodzonka w dalszej pracy. Ja mi by się takie zarobki przydały.. Ale niestety jestem w 100000% .. Nawet na bloga nie mam ochoty, a co dopiero yt.. Jeszcze raz powodzenia. ;]

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 28-05-2013 00:49

Zemix, dzięki Wink

Tak słabego dnia dawno już nie miałem.

Co dzisiaj zrobiłem:

- kupiłem 25k viewsów dla jednego ze swoich filmików
- dodałem drugiego posta na bloga + wrzuciłem filmik promujący go
- wysłałem spam do 3,5k osób (do konkretnej grupy odbiorców). Efekty tego będzie widać przez cały miesiąc, albo nawet dłużej. Nie będę tutaj pisał żadnych szczegółów z wiadomych przyczyn Tongue

I teraz uwaga..

Dzisiejszy zarobek: 2$.

pokerface

RE: Sedor - PPA Journey - Pablo1979 - 28-05-2013 15:19

gdzie wykupujesz viewsy jeśli można wiedzieć ??

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 29-05-2013 00:13

Pablo1979, viewsy kupuje na fiverr.com

Co dzisiaj zrobiłem:

- zmontowałem 2 nowe filmy, jeden z nich uploadnąłem, ale po paru godzinach dostałem delejta :/
- ponabijałem lajki, suksbrypcje, komenty

Dużo dzisiaj czasu poświęciłem na szukanie nisz. Ciężko mi to idzie Xpokerface
Stronka wygląda już całkiem elegancko, jedynie lipa jest z tym, że nie mogę dodawać komentarzy :/ tutaj opisałem o co chodzi http://zarabiam.com/Temat-Wordpress-error-404-not-found-70064 jeśli ktoś potrafi mi z tym pomóc, to będę wdzięczny Wink

Dzisiejszy zarobek: 13$.

RE: Sedor - PPA Journey - Sp00n - 29-05-2013 17:30

(27-05-2013 19:05)sedor napisał(a):  edit: usunąłem reflinki, nie będę mętorzył bo to strata czasu nieadekwatna do zarobionych 5% z refów, a i tak mało kto zarobi choćby dolara. Większość osób zawraca głowę, a potem zarabianie ma w dupie, bo niby "to nie dla nich", albo "nie potrafią ogarnąć tego". A prawda jest taka, że każda osoba może zarabiać na PPA, wystarczy tylko chcieć i ruszyć dupę Wink

no normalnie jak byś mi to wyjął z ust. Większość to jakieś odłamki, z fake'owych plików, którzy się tym zainteresowali Smile Albo ludzie którzy liczą na łatwy zarobek. z 1000 poleconych zarabiać może będzie 20 jak nie mniej.
Na razie ludzie są naiwni i leniwi więc ten zarobek na PPA jakoś idzie lecz za kilkanaście lat to już nie będzie tak dochodowe jak teraz. 2 lata temu mało ludzi wiedziało o PPA, zarobki były większe i o wiele łatwiejsze Smile

RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 29-05-2013 23:26

Nie zrobiłem dzisiaj nic godnego uwagi. Problem z komentowaniem dalej nierozwiązany. Do tego zauważyłem, że kiedy klikam w button "download" ukazuje się informacja, że Chrome zablokowało wyskakujące okienka -.^ linki mam ustawione tak:

<a href="link" target="_blank">

dziwne, bo na moim starym blogu na blogspocie linki są takie same i nic się takiego nie dzieje. Normalnie wyświetlają się w nowej karcie. Czyli to sprawka wordpressa. Miał ktoś może podobny problem? Dodam, że to na 100% nie wina adblocka, bo mam go wyłączonego, poza tym sprawdzałem to na innym kompie i jest to samo.

Dislajki lecą, a enhanceviews jak leżało, tak leży Xpokerface

Dzisiejszy zarobek: 22,5$.

RE: Sedor - PPA Journey - browarowiec - 30-05-2013 15:00

Usuń
Kod:
target="_blank"
i zobacz czy to poprawiło sprawę z chruumem Tongue