Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Blog PPA - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343)
+--- Wątek: Blog PPA (/Temat-Blog-PPA-69967)

Strony: 1 2

RE: Blog PPA - Tiger04 - 26-05-2013 10:49

(25-05-2013 21:52)MixKosa napisał(a):  Z hostingerem miałem do czynienia i raczej nie będę wracał, a blogger nie banuje za dodawanie treści z upload crack, hack?

Możesz mieć rok czy dwa nawet bez bana, tak jak jeszcze mój stary blog stoi, lecz możesz też trafić, że po tygodniu ktoś się znajdzie i zgłosi Twój blog i po zawodach Sad.

RE: Blog PPA - MixKosa - 26-05-2013 13:40

To się nazywa ludzka zazdrość że ktoś potrafi zarobić a druga osoba nie, dzięki za rady.

RE: Blog PPA - miniek9090 - 26-05-2013 13:43

(26-05-2013 13:40)MixKosa napisał(a):  To się nazywa ludzka zazdrość że ktoś potrafi zarobić a druga osoba nie, dzięki za rady.

Tutaj przetrwają tylko najlepsi Smile
ja dzisiaj zakładam bloga na blogerze i zobaczymy ile czasu postoi. W dużej mierze zależy to pewnie od tego czy promujemy się na youtube czy tylko seo. większość flagerów przeszukuje zwykle yt itp

RE: Blog PPA - Sp00n - 26-05-2013 21:44

Mój blog stoi jeszcze. Nie wiem czy coś by pomógł taki swój regulamin na blogu, że nie daję 100 % pewności, że hacki działają. Wtedy byś miał jakiś argument, ale ja nie wiem czy to coś da ?!

RE: Blog PPA - miniek9090 - 26-05-2013 21:50

@up
na 100% mniej osób pobierało by fejki . Lepiej wejść na inny blog gdzie nie ma takiego info i stamtąd pobraćWink

RE: Blog PPA - afghan - 27-05-2013 00:18

kurde ludzie co wy teraz blogger to cienki sprzęt inwestować w bloga a zwróci się to z nawiązką... Jeżeli się nie ma kasy na start na koncie w banku czy pp to mozna zawsze wykupić domenę za smsa tak to dużo kosztuje ? Zrobić raz a porządnie i spokój będzie ja tak zrobiłem i nie żałuje :/ Dużo rzeczy sobie odmówiłem ale zarabiam jako tako i po kilku dniach mi sie to zwróciło... To jest jak praca więc motywacji dużo i bez opierd..nia się kasa zawsze sie znajdzie i nie mówcie że nie !

RE: Blog PPA - paolo10 - 27-05-2013 10:02

Blogger to się nadaję pod jakiś normalny blog robiony pod zarobek na adsense itp. Do PPA raczej warto zdecydować się na płatny.

RE: Blog PPA - BloNdyN95 - 27-05-2013 10:43

Ja tam bym spróbował , ale lepiej kupic domene i hosting np na proserwer na poczatek. Potem to juz bd lepiej Big Grin

RE: Blog PPA - Sp00n - 29-05-2013 17:13

Spokojnie możesz na darmowym jechać Smile