Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam perfumy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam perfumy (/Temat-Sprzedam-perfumy-69960)

Strony: 1 2

RE: Sprzedam perfumy - tomazzi - 25-05-2013 23:20

(25-05-2013 23:16)Krissu napisał(a):  
(25-05-2013 23:01)tomazzi napisał(a):  
(25-05-2013 22:55)Piotruś napisał(a):  nie zgodzę się, cena nie świadczy o jakości. Przykładowo koszulki które kupujesz oryginalne w sieciówkach to chińskie produkty za 6 zł a po doszyciu metki zyskują na wartości nawet o 60zł... w moim przypadku dostajesz koszulkę tak jakby bez metki Wink

nie kupuję w sieciówkach, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka
to, że ty takie szmaty kupujesz twoja sprawa, nie każdy do twojej miarki się zalicza
miej oryginały jako oryginały to zapłacę cenę jaką są warte, za podróbę nie zapłacę złamanego grosza, ani tego w życiu nie użyję

(25-05-2013 22:56)Krissu napisał(a):  
(25-05-2013 22:47)tomazzi napisał(a):  wolę kupić oryginał jak podróbkę taką jak oryginał
ale kogo nie stać na oryginał to kupi podróbkę
cena świadczy o jakości i o tym co jest
wolę wydać np 400 zł za fiolkę jak 11 pln za podróbkę

Na ulicy też będą Cię wąchać i badać, czy pachniesz perfumą za 10 czy 400zł? Smile

nie interesuje mnie to czy na ulicy ktoś z plebsu mnie wącha czy nie wącha, nie kupuję podrób ani tym bardziej czegoś w polsce bo i oryginał w sklepie polskim nie zawsze jest oryginałem
perfumy i inne rzeczy kupuję w londynie u gucciego także wiem za co płacę i co kupuję

Prawdę powiedziawszy, spotkałem się z taką perfumą (teoretycznie podróbą), a o dziwo - zapach trzymał dłużej niż w oryginalnym Hugo Bossie - przypadek? Smile
co do polskiego "oryginału" to się zgodzę, że zlewka może być trwalsza dlatego jak mówię - polskich oryginałów nie kupuję bo w polsce liczy się kasa a nie to co powinno być za daną cenę
kup za granicą orginał zapłać odpowiednią cenę to i będziesz miał jakość i masz pewność, że oryginał jest oryginałem i na pewno będzie trwalszy od zlewki

RE: Sprzedam perfumy - Lusek - 25-05-2013 23:24

A Ty Tomazzi nie wrzucasz wszystkich do jednego worka? Nie wszystkich stac na najaszki i inne adasie. Te szmaty które tak nazywasz dla niektórych są super ciuchami BO ich normalnie nie stać na droższe. Szczerze... wole kupić sobie bluze za 30zł niż koszulke z metką za 150zł. Dla mnie to ta sama szmata. Ciekawe jaką ty ,,miarkę,, reprezentujesz....

RE: Sprzedam perfumy - Mksuzi - 26-05-2013 00:48

(25-05-2013 22:47)tomazzi napisał(a):  wolę kupić oryginał jak podróbkę taką jak oryginał
ale kogo nie stać na oryginał to kupi podróbkę
cena świadczy o jakości i o tym co jest
wolę wydać np 400 zł za fiolkę jak 11 pln za podróbkę

Cena nie zawsze świadczy o jakości produktu, ale o ilości pieniędzy jakie producent wydał na reklamę owej marki.

Miej to na uwadze.

Sprzedam perfumy - surfer0700 - 26-06-2013 18:22

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.