[Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania (/Temat-Sprzedam-Poradnik-jak-stworzyc-idealnego-fejka-nie-znajac-jezykow-programowania-69957) |
RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - bolo9797 - 25-05-2013 18:21 czy ja wiem?? W pelni zaawansowany botek ktorego zrobilem w hmmm 9 min?? Zaraz dodam na yt. ladowanie bara , wyskkaiwanie okna , zmiana tekstu na connect oraz inne , zmiana koloru tekstu i tak dalej... Wszystko jest w google RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - lolko89 - 25-05-2013 18:30 (25-05-2013 18:21)bolo9797 napisał(a): czy ja wiem?? no nie no gratuluję zaawansowania. Jak tak zaawansowane aplikacje piszesz w 9 min, nie no pogratulować... RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - bolo9797 - 25-05-2013 18:34 Taki ------- mądry jesteś to czemu nie pokażesz jakie ty wspaniale aplikacje robisz?? Ciekawe jestem ile tobie to zajmuje..?? Pewnie 2 min. Co tam znalesc grafike , ikone , ustawic buttony , dopisac kod, ustawic ptaszki i inne duperele. Co ja mowie pewnie 1 min.. RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - aero2 - 25-05-2013 18:36 (25-05-2013 18:21)bolo9797 napisał(a): czy ja wiem??Trochę faworyzujesz, że to takie łatwe, zainstalowałem sobie dzisiaj pierwszy raz Visual Basic i kompletnie nie wiedziałem o co chodzi, wyłączyłem i wywaliłem. RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - bolo9797 - 25-05-2013 18:38 To jesli potrzebujesz pomocy to pisz . "Za darmo " RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - lolko89 - 25-05-2013 18:45 (25-05-2013 18:34)bolo9797 napisał(a): Taki kurwa mądry jesteś to czemu nie pokażesz jakie ty wspaniale aplikacje robisz?? To nie mów, że to coś to zaawansowane. Ot co proszę bardzo link do mojej aplikacji http://zarabiam.com/Temat-Sprzedam-program-do-zapraszania-nk-pl-facebook-69896 20tys linii kodu, 2 lata rozwijana. Teraz jej nie rozbudowuję, gdyż nie mam czasu, ale za ten czas pewnie przybyłoby dodatkowo 10 tys. RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Mol - 26-05-2013 12:51 @bolo9797 - wow ale jestes fajny ale powiem jeszcze raz, nie każdy posiada takie umiejętności jak Ty, nie każdy ogarnia VB i inne języki i właśnie dla takich osób jest poradnik. I proszę nie offtopuj mi już tutaj. Jak chcesz się chwalić jakie fajne programy robisz w 9 min to załóż sobie temat RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Damkofr - 26-05-2013 13:03 Większość mentorów ogarnia te zabawki RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - lord21 - 26-05-2013 13:09 Nie oszukujmy się ale VB jest chyba najprostszym narzędziem do tworzenia fejków. A jeżeli ktoś chce darmowy poradnik to kiedyś użytkownik rockndrug wypuścił bardzo dobry poradnik o VB, wystarczy poszukać. RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Mol - 26-05-2013 13:15 to jest Twoje zdanie ze VB jest najlepsze do tworzenia fejków, ale nie oceniaj bo nie znasz mojego narzędzia jest jest jeszcze prostsze i wiele rzeczy można łatwiej i szybciej zrobić niż w VB |